15,16 évesek vagy esetleg fiatalabbak ti milyen cigit szívtok?
ELŐRE LESZÖGEZEM hogy antidohányosokra nem vagyok kíváncsi..És hogy csak menőségből szívok stb. Minden családi okok miatt volt ennyi.
Az lenne a kérdésem hogy ti milyen cigit szívtok?És mennyiért veszitek? (Esetleg még 17 évesek)
Tudtok mondani nem túl erős cigiket? :)
Szurke pattintos Dunhill:)
Nem tudom mennyibe kerul,mert mindig a borravaloval egyutt kuldom be az embereket:D
16L
15 évesen én még barna Helikont szívtam.
:)
Nem vagyok antidohányos, 33 éve (kb. 13-14 éves korom óta) szívom. Persze én is gyártottam már ideológiát, hogy miért nem szokok le, pedig az lenne a legjobb!
Csak egy mondat: a cigaretta ártalmai közül nem a tüdőrák a legrosszabb, ami történhet veled! Van ugye az érszűkület (persze nem mindenkinek vágják le a lábát miatta), aztán ott a COPD (Krónikus obstruktív légúti betegség, amitől lassan megfulladsz), az impotenciának se fogsz örülni 25 évesen, a gyorsan romló és kihulló fogak se épp vonzóak!
:D
15 fiu vagyok.
Kek sofi, kek bond es arany marbit szivok.
es ajanlom a narancs pall mallt az gyenge
Kék Camelt vagy fekete Dunhill switchet.
a camel 970, a dunhill 1000
"Lány vagyok ;) Szerintem az impotenciától nem kell tartanom.."
Az infarktustól igen...
Tekerem.
Tilbury dohány,Rizla papír,filter
16/f de már nem sokáig,mert megpróbálok leállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!