E-cigaretta, segítség?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok 2 éve dohányzom. Nem sokat van hogy 1 nap nem is szívok 1 szálat se. Azonban sofőr vagyok és vezetés közbe nagyon jól esik rágyújtani+ társaságban. nem is a nikotin kell hanem csak maga az érézs hogy füstölök :D Gondolkozok rajta hogy vegyek egyet , vagyis már eldöntöttem hogy venni fogok. Viszont félek attól hogy vmi gagyit veszek vagy nem tudom :D Tudnátok nekem ajánlani 1 et? Nem kell vmi nagyon drága de olyasmi amiről tudni hogy nem vmi kínai vacak. ÉS egyébként gyakran kell tölteni vagy hogy megy ez? Nézegettem es 1 olyan folyadák kb 1000 ft, az meddig elég?ÉS tényleg annyira finom? NAgyon sok íz van ahogy láttam , hasonló mint a vizipipa? Vagy esetleg Gödöllő térségében vmi bolt? Bocs a sok kérdésért , :D Köszi a válaszokat2014. aug. 23. 19:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!