Tényleg van dunhillből kék pattintós a switch? Eddig csak a feketét meg a szürkét ismertem. Mennyibe kerül most egy dobozzal?
Figyelt kérdés
2014. aug. 22. 14:20
1/5 anonim válasza:
Fekete és kék pattintós dunhill van, 1000-1060 ft kb
2/5 A kérdező kommentje:
Dohányboltban azt mondták hogy csak fekete és szürke Dunhill Switch van.
De pár barátom mondta hogy van kék is belőle.
Most ez hogy van akkor??
2014. okt. 20. 21:31
3/5 anonim válasza:
Switch (pattintós) csak fekete és szürke van, a szürke kezdő dohányosként is gyengének érződött, a mentol is gyenge, viszont lágy kellemes ízű az egész. A fekete swichre azért mondják, hogy kék, mert alul-felül kék a doboza csillogós ezüst emblémával, körbe pedig fekete, kék csikokkal hosszában. Nem pattintósból van fekete, szürke és kék. A dupla pattis marlbit jobban megszerettem, de a szürke dunhill is nagyon bejön, hogy lágy. A fekete switchnek talán jobb a dohány íze,de a mentol tul kevés hozzá. Bocs, de egy kis összehasonlítás kell, mert sokan mindent állítanak, de azt se tudják miről.
4/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Nem sértésként írtam, az ízzel kapcsolatban pedig annyi, hogy kifinomult már az ízérzékem, tudom miről beszélek. Ha esetleg egy kis gyümölcsös ízre cserélné valaki a mentolt, áfonyás-mentolos dupla pattintós winston-t vegyen. Ki kell próbálni, életem első olyan cigije aminél elpattintva a végén sem kapar, nem gyengűl érezhetően az íz, de vagy mentolosként vagy áfonyásként kell szívni, mert együtt rossz. Töltöttem is már bőven, többféle gyümis és mentolos, még club hüvelybe is, mindenféle dohánnyal, nem győzöm ismételni, tudom miről beszélek.
5/5 anonim válasza:
De ne szokjon rá senki, aljasak észrevhetetlenül rákap az ember, nehezebb lejönni róla, mert édes ízű, hűsít, ráadásul fele olyan erős,2szer annyi elmegy belőle, nem úgy mint a sima cigik. Egy hete próbálok leszokni, nagyon nehéz, mikor simát szívtam, elég volt a tudat, hogy van a szekrénybe, már nem gyújtottam rá, a szag és a tudat, hogy családba mit tett, késztetett hagyjam abba. Elkezdtem 1 év után ezeket a gyenge pattintós cigiket szívni, ùgy, hogy a végén már egyszerre elment egymás után 5-8 szál, szenvedek miatta rendesen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!