Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért nem tudok beszívni?

Miért nem tudok beszívni?

Figyelt kérdés

Idáig kb 5x szívtam marihuánát, először jointot aztán legtöbbször pedig bongból de nem igazán éreztem magam beszívva... 1x volt hogy vonaton szívtunk és akkor egy kb fél óráig jól éreztem magam... de aztán továbbra is szívtam meg pálinkáztam és semmit se éreztem.

Legutóbb próbáltam minnél többet szívni (csak aztán nagyon köhögtem már tőle mivel nem dohányzom) és 20 percig azt hiszem beszívtam, de azt is úgy hogy sátorban szívtam aztán nem éreztem semmit, csak miután feláltam es elmentem sört venni, akkor olyan fura volt a járás meg egy kicsit belassultam de nem tartott sokáig és nem voltam annyira jókedvű se tőle...

Alkoholt is ritkán iszom viszont azt is csak akkor érzem ha nagyon sokat fogyasztok.. 3 sörtől még semmit se érzek.. és igazából amikor nagyon be voltam rúgva akkor is csak forgott a világ egy kicsit meg magabiztosabb voltam, de nem "b@ szott át" ahogy másoknak szokott ilyenkor.. tehát végig tudatomnál voltam és normálisan tudtam gondolkodni...

olyan is csak egyszer volt h nem emlékeztem mindenre de akkor rúgtam be először

2014. aug. 20. 00:07
 1/4 anonim ***** válasza:

igyál meg egy üveg kalinkát, garantálom, hogy még másnap sem tudsz a lábadra állni..

egyébként a fű nem okozza azt, hogy röhögsz össze-vissza, és önfeledt jókedvet sem okoz, te pedig ezt a hatást várod el tőle...

A marihuána mindössze az aktuális alap hangulatodat fokozza, tehát, ha az van benned, hogy tök közömbös vagy, és úgysem fogsz érezni semmit, akkor betépve is valószínűleg ezt fogod érezni, max amit te nem látsz magadon, hogy közben belassulsz...

a nemdohányosok sokszor nem tudják megfelelően leszívni, lenttartani a füstöt, sőt mivel számodra a normálistól irgalmatlan rengeteget romlik a füst hatására a tüdőkapacitásod, így lehet, hogy nem is tudsz eleget leszívni. Javaslom próbáld ki a sütit vagy a vaporizert. egyébként az sem kizárt, hogy nem benned a hiba, hanem vacak fűvel próbálkoztok.

2014. aug. 20. 14:44
 2/4 fajafogam ***** válasza:
0%
Egyiket se próbáld és hagyd abba az egészet. A fű tönkretesz, csak azért mert a haveroknak jól esik ez emberek céljait és boldogságát törli el, és nem kell neked azért fáradoznod hogy benned is kárt tegyen
2014. aug. 20. 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
a fű egy növény, nem tesz tönkre semmit, azt az emberek teszik... aki nem hülye, az fűvel sem hülye, én 15 éve élek vele, és köszönöm teljesen kiegyensúlyozott életet élek, jó anyagi hátterem van, jó munkám, feleségem és gyerekem... aki gyökér, az nem a fű miatt gyökér...
2014. aug. 20. 23:40
 4/4 A kérdező kommentje:

kösz a választ, valóban úgy gondoltam hogy az majd "felvidít", legközelebb jobb hangulatban próbálom majd ki. Abban lehet hogy igazad van hogy nem tudtam rendesen leszívni, de azért oda figyeltem arra is hogy biztos letüdőzzem, meg bent tartottam kb 10-15 másodpercig..

Több féle fűvel próbálkoztam szóval nem hiszem hogy azzal lett volna a baj.

Az alkohollal kapcsolatban meg igazad van, de azt nem is állítottam hogy nem tudok berúgni, meg nem leszek másnapos stb, hanem csak azt hogy a gondolkodásomat úgy vettem észre nem nagyon befolyásolja...

Második: amennyire én tudom a fű nem okoz fizikai függőséget, és túladagolni sem lehet. És szerintem az alkohol sokkal veszélyesebb mint a fű, sokkal több életet tett már tönkre, arról nem is beszélve hogy hány alkoholista tette tönkre mások életét.

Máskülönben meg nem az volt a kérdésem hogy szívjak e füvet vagy sem, szóval erről ennyit.

2014. aug. 21. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!