Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 28 évesen sok a napi 1,5...

28 évesen sok a napi 1,5 doboz cigaretta?

Figyelt kérdés

Már 14 éves korom óta dohányzom, 28 évesen sok a 1,5 doboz egy nap alatt?

Gyereket tervezünk, ez tudja befolyásolin az egészségét?A párom nem dohányzik.

2014. aug. 7. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már a napi fél doboz is rengeteg.
2014. aug. 7. 21:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennek mi köze a korhoz? Szerinted mennyi idős kortól nem ártalmas napi másfél doboz cigaretta?
2014. aug. 7. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha te vagy a leendő apuka, akkor csak közvetve árt a bébinek. Hogy? Hogy beteg lesz az apukája, még mielőtt felnőne.
2014. aug. 7. 21:44
 4/7 anonim válasza:
100%

Az szerintem minden korban sok gyereket terveztek akkor szerintem tedd le a cigit vagy csökkentsd a mennyiséget egyrészt drága másrészt teljesen felesleges én is sokszor gyujtottam rá de szerencsére nem szoktam rá de van olyan haverom aki cigizik és pl elmegyünk buliba és történik valami jó de lemarad róla mert kiment cigizni sokszor fordult ez elő lényeg a lényeg szerintem nem érdemes cigizni tudom nehéz leszokni és most lehet mondani a közhelyeket hogy minden a fejben dől el meg stb stb szerintem probáld meg letenni jobb lesz mimdenkinek főleg neked.Egy ismerősöm anyja úgy szoktatta le a férjét hogy amikor vette egy doboz cigit a pali akkor egyszerűen elvette tőle ha meg érezte rajta a cigi szagot akkor aznap külön aludtak és a pali került a rosszabb helyre és lö egy hónap alatt letette a cigit..

Sok sikert!

2014. aug. 7. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Ha férfi vagy, akkor nézz utána spermadonornak időben. Egy munkatársnőm férje volt ilyen dohányos, nem is lett gyerekük. Mihelyt elváltak és jött egy nem dohányzó kakas, azonnal teherbe esett.

Ha nő vagy, készülj fel arra, hogy kis súllyal fog születni, már ha meg nem gondolja magát 3-5 hónapos magzat korában...

2014. aug. 7. 21:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok
2014. aug. 7. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:
57%
Spermadonor omg... Semmi baja nem lesz a kölködnek, meg neked se, ne aggódj. Genetika ezerszer többet nyom a latban, mint a dohányzás.
2014. aug. 10. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!