Szerintetek melyik MOD a legkirályabb elektromoshoz?

Ha nem vagy kezdő, akkor legalább annyit írhatnál, hogy mechanikus, vagy más mod kellene, mégis, mik az igényeid?
A QZI például magyar, szerintem az egyedi igényeidet is teljesítik.

nico egyedit készít, amit kérsz
mikrokapcsolós talpkapcsolós 350 500 650 méretben is
nekem van 3 mechám tőle
de állítólag box mod is fejlesztés alatt áll
ecigiforumon van fenn, ott tudod elérni

Nézegesd az ecigiteszt videóit a youtube-on.
Ritka az az ember, aki meg tudná mondani, hogy melyik a legkirályabb, ahhoz mindet (de legalábbis sokat ki kellene próbálni).
Ráadásul ízlések és pofonok különbözőek.
De egyedit sem gyárt neked úgy senki, ha nem mondod el, hogy nagyjából mit szeretnél...
jó, ha még lenne, aki nem érti.
nem vagyok kezdő, nem kérek felvilágosítást sem privátban, sem itt a működésekről. Születésnapomra szeretnék magamnak venni egy új MOD-ot a sok mellé, azért kérdeztem, ki szerint melyik a legkirályabb, mert az érdekel, hogy ti válaszolók, akik köztetek esetlegesen szintén jártasak a témában, ti melyiket szeretitek a legjobban, hátha találok közte olyat, amivel nem rendelkezem, vagy ami egyszerűen megtetszik.
Nem az a kérdés, hogy melyik a világ legjobb mod-ja, hanem az, hogy SZERINTETEK szintén felhasználók szerint, akik ha már válaszoltok egy ilyen kérdésrew, valószínűleg van valamiféle jártasságotok a témában SZERINTETEK melyik a legjobb...
de látom ismét találtam gyk-n egy kérdéskört, ahol nem tudnak az emberek mondatokat értelmezni.
65% neked köszönöm a válaszod, az igazán hasznos volt.

ha egyedit akarsz, akkor csináltass egyet én ezen a véleméynen voltam mikor a nico-t megrendelte. ismerősök csak néztek, hogy az meg mi.
oké mecha, tehát nincs akkor erő benne mint egy VS-ban dna30chippel, de ha egyedit akarsz akkor ezt tudom, amit a boltban veszel az tömegtermék.
amugy a 65ös voltam megint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!