500 ft alatt lehet kapni cigit?
Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 20:39
1/32 anonim válasza:
azt hiszem nem...de még így is túl olcsó
2/32 anonim válasza:
Vagy töltheted is, de még jobb az ingyen cigi. November óta azon élek, mert október elején hagytam abba. Kínos? :)
3/32 anonim válasza:
Golden Gate asszem nincs 500... LD pont annyi. Vagy töltött, vagy ukrán import. :D
5/32 anonim válasza:
elmondom ukrán import cigit 1500Ft veszed át kartonját.!
Ha jo idöben jo helyen vagy és a cigokat megelözöd:Pennyi. 420 ??? komoly:D
6/32 anonim válasza:
úgy értettem, h 420, h ciril betűs a "megdöglesszgecíí"-felirat. Ilyet boltban árulnak, kifizeted és a tied... Egy doboz...
7/32 anonim válasza:
Bond, Viceroy pont ennyi, ennél olcsóbb szerintem nincs :D
8/32 anonim válasza:
bond, viceroy. a vékony viceroy csak 495 :D
9/32 anonim válasza:
Golden Gate azt hiszem, 475. De nem vagyok benne biztos, nem szivok olyat. Sotetkek Dunhill rulez (720).
RJ 19/F
10/32 anonim válasza:
A felsorolt hitványoknál enyhén jobb az általad összeválogatott alapanyagokból megépített házi. Egy emberkézbe való töltő, ami full hivatalos kinézetűt csinál, kicsivel 1000 fölött megkapható, általában valamelyik hüvely/dohány nevére hallgatót érdemes megvenni, a kevésbé designosak közül. Rendesen 300 alatt kihozható, és lehet jó is, pl. a Primus Multifilter hüvely egy normálisabb dohány füstjét (mondjuk a méregdrága Symphonia ám!) sokkal ízletesebbre szűri, mint akár a legdrágább cigik. Persze ultrahiperlight, vékonyfehérmentolos, puncis típus nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!