Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Napi hány szál/doboz cigit...

Napi hány szál/doboz cigit szívtok?

Figyelt kérdés
Légyszi a korotokat is írjátok utána.
2010. jan. 11. 18:08
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
59%

Napi egy doboz

22/L

13 évesen ne cigizzetek még! Én 16 évesen szoktam rá és tessék már 6 éve cigizem!

2010. jan. 11. 20:47
 12/32 anonim ***** válasza:
23%

napi fél doboz

11/l

lécci ne cikizzetekxDDDDDD

2010. jan. 11. 20:57
 13/32 anonim ***** válasza:
64%

fél doboz naponta.

17/f

2010. jan. 12. 00:05
 14/32 anonim ***** válasza:
84%
11 ány nem cikizzésböl mondom de tedd le a cigit és ne cigizz mert pici maradsz akkora mint most amekkora vagy és nem fejlödik tovább a szervezeted szoval nem bunkoságbol mondom de ne cigizz menny tanulni majd 15-16 évesen szokj rá ha vagánykodni akarsz 1 picit.:)
2010. jan. 12. 13:15
 15/32 anonim ***** válasza:
77%

13:15,

attól miért lenne vagányabb mert hogy cigizik?

szerintem aki a mai világban rászokik a cigire az NEM NORMÁLIS, az hülye. elmondom miért.

Iskolában évente-félévente szoktak lenni ilyen órák ahol bemutatják hogy milyen gonokat okoz a dohányzás. Képpel illusztrálják a kátránnyal telerakódott tüdőt, a foltos tüdőt. Biológia órán tanítják hogy egy szál vigarettában milyen sok féle méreganyag van a nikotinon kívűl.

Hiszen ezt harsogja minden, hogy a dohányzás öl. (nem úgy mint 20-30 éve)

Egy doboz cigi (nem tudom pontosan mert nem dohányzok) kb 600 Ft.

Dohányzó emberek! Saját pénzeteken vásároljátok a saját szervezeteteknek a mérget. Most erre mondjam azt hogy vagány? Igen, vagány vagy te 11 éves lány (meg az összes többi dohányos) szembenézel a halállal, azzal hogy majd 40-50-60 évesen meghalsz egy tüdőrákban.

Amúgy tudom hogy sokan úgy vannak hogy utálják a cigit, mert tudják hogy mit tesznek, de már rászoktak és nem tudnak leszokni. Kérdés: Ők irigységből lepontozzák azokat akik azt írták válaszként hogy:

"Napi 0 szál, nem dohányzok".

Mert én voltam az első válaszoló, és 25%os a válaszom.

Nagyon menők vagytok dohányosok... gratulálok

2010. jan. 12. 15:14
 16/32 anonim ***** válasza:
44%
napi fél doboz 13/f
2010. jan. 13. 13:33
 17/32 anonim ***** válasza:
46%
jó és kit érdekel az, hogy nem dohányzol? minek írsz ide ha egyet se szívsz?13-14évesen meg ne mondjátok hogy ez nem fog változni mert én is elég nagy antidhonyáos voltam és 16éves korom óta kipróbáltam és azóta cigizem..nem vagyok rászokva múltkor is beteg voltam nem mentem sehová 2 hétig és egy szálat se szívtam el azelött meg napi egyet..most is szokott olyan lenni hogy nem cigizek pár napig, elöttet meg két éve minden nap szívtam..nem érzem hogy rászoktam, erre mindenkinek máshogy reagál a szervezete..az meg engem nem érdekel hogy belülről mim hogy néz ki..én bármikor letudnám tenni a cigit de most még biztos nem fogom, meert hát társaság is, meg már megszokás, de ha nem megyek sehová akkor anyira nem is vágyom rágyújtásra
2010. jan. 13. 16:51
 18/32 anonim ***** válasza:
8%

napi 1-1.5 doboz kék Pall Mall

15/L

2010. jan. 13. 16:56
 19/32 anonim ***** válasza:
56%
én meg azt nem értem hogy a kis lófingnyi 11-15 éves csitrik miért pontozzák le azokat akik tisztességesen válaszoltak? a 0 is egy szám! nem? ha meg ennyire nagynak tartod magad akkor szívjad csak egyből mihest kibújsz anyuci seggéből aztán ne panaszkodja ha 30 évesen meghalsz!
2010. jan. 13. 18:57
 20/32 anonim válasza:
nekem is az a véleményem h nem cigizek és biztos hogy nem is fogok. már sokan megkínáltak és mindig visszautasítottam szal nem akarok idő előtt a cigi miatt meghalni
2010. jan. 13. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!