Napi hány szál/doboz cigit szívtok?
Napi egy doboz
22/L
13 évesen ne cigizzetek még! Én 16 évesen szoktam rá és tessék már 6 éve cigizem!
napi fél doboz
11/l
lécci ne cikizzetekxDDDDDD
13:15,
attól miért lenne vagányabb mert hogy cigizik?
szerintem aki a mai világban rászokik a cigire az NEM NORMÁLIS, az hülye. elmondom miért.
Iskolában évente-félévente szoktak lenni ilyen órák ahol bemutatják hogy milyen gonokat okoz a dohányzás. Képpel illusztrálják a kátránnyal telerakódott tüdőt, a foltos tüdőt. Biológia órán tanítják hogy egy szál vigarettában milyen sok féle méreganyag van a nikotinon kívűl.
Hiszen ezt harsogja minden, hogy a dohányzás öl. (nem úgy mint 20-30 éve)
Egy doboz cigi (nem tudom pontosan mert nem dohányzok) kb 600 Ft.
Dohányzó emberek! Saját pénzeteken vásároljátok a saját szervezeteteknek a mérget. Most erre mondjam azt hogy vagány? Igen, vagány vagy te 11 éves lány (meg az összes többi dohányos) szembenézel a halállal, azzal hogy majd 40-50-60 évesen meghalsz egy tüdőrákban.
Amúgy tudom hogy sokan úgy vannak hogy utálják a cigit, mert tudják hogy mit tesznek, de már rászoktak és nem tudnak leszokni. Kérdés: Ők irigységből lepontozzák azokat akik azt írták válaszként hogy:
"Napi 0 szál, nem dohányzok".
Mert én voltam az első válaszoló, és 25%os a válaszom.
Nagyon menők vagytok dohányosok... gratulálok
napi 1-1.5 doboz kék Pall Mall
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!