Magyarországon lehet kapni Davidoff cigit? Ha igen mennyi az ára, s milyen változatokban?
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 17:08
2/5 anonim válasza:
Black - 1040, Blue - 1040, Gold - 1040, Switch (pattintós) fekete - 1000, Switch arany - 1000, Blue Master Blend - 1020, Gold Master Blend - 1020.
Lehet, hogy mire eljutsz egy dohányboltig, az 1040-esek 1060-ak lesznek, a dohányboltok már az 1060-asokat kapják. Csak attól függ az "emelés ideje", hogy mikor fogy ki az előző áras készlet.
3/5 A kérdező kommentje:
Uristen koszi mindkettotoknek a valaszt! Csak a davidoffokat emelik vagy a tobbi ciginek is felmegy az ara?
2014. júl. 23. 15:38
4/5 anonim válasza:
Szívesen. :) Hátőőizé, a cigiáremelés nem ilyen egyszerű, hogy na most akkor a Davidoffokat emelik és holnaptól már a drágább kapható... össze-vissza, de folyamatosan, fajtánként/forgalmazónként eltérő mértékben, de általában egyszerre csak egy-kettőt, és kicsivel emelik. De amitől nagyon függ, az az, hogy az adott üzletben mennyire pörög az adott áru: nálam például van még 770-es Enter meg 790-es SSL zöld Viceroy, amit nem értenek a vevők, pedig egyszerű: a kutya nem viszi, nem adtam még el ezért lehet még ilyen "olcsón" kapni. Meg persze vannak a reklamálók is, a "mi az, hogy ez 920, máshol 820-ért vettem". Pontosan, mert máshol meg az a cigi nem fogyott, neki még abból van régi árasa. Remélem, érthetően írtam le, a lényeg, hogy erre a kérdésre (amit naponta 70-szer meghallgatok :P :)) nem lehet konkrét választ adni sajnos...
5/5 A kérdező kommentje:
Fuuu koszike a valaszt :)) erthetoen magyaraztad el :)
2014. júl. 23. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!