Ilyenkor mit kell tenni?
Figyelt kérdés
basszus basszus basszus... ma voltam vérvételen, nagyon random volt nem is szóltak előtte hogy be kell mennem, és nem sunyulhattam el mivel párszor már passzoltam. a para az hogy kb 2 hete eltoltam egy füves cigit, és 100 hogy kimutatja mert teljes vérképet csinálnak. most üljek otthon és várjam a végítéletet? ebben az esetben elküldenek elvonóra, szólnak a gondviselőknek, és rendőrségi ügy is lehet belőle, nem?2014. júl. 21. 21:10
1/2 anonim 

válasza:

Jajj, dehogy. Ne aggódj!
A teljes vérkép nem azt jelenti, hogy mindent az ég világon kimutatnak, ami a véredben van. Az milliókba kerülne és annyi reagenst sem lehetne összegyűjteni, amikkel minden kimutathatnak. Így is akár százezer forintba kerül a TB-nek egy vérvizsgálat.
A teljes vérkép jelentése: a vér alakos elemei abszolút számának meghatározása.
Célja: vérszegénységre, vérvesztésre, kiszáradásra, a szervezetben lévő gyulladásos folyamatokra, a vérképzőszervekből kiinduló daganatos betegségre (leukémia, limfóma), egyéb vérképzőszervi betegségekre (pl. csontvelő-elégtelenség), véralvadási zavarok okára következtetés.
2/2 anonim 

válasza:

De ettől függetlenül ne füvezzél!!! Mondhatod, hogy nem olyan egészségtelen mint ez vagy az... de a függőség a gyenge jellemek tulajdonsága, akik ezáltal akarnak az élet problémáitól menekülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!