Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik a legfinomabb cigi,...

Melyik a legfinomabb cigi, középkategóriában? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Tudom,tudom mindenkinek más... De még nem sokszor cigiztem, és olyan helyen veszek majd cigit,ahol csak ilyen tipikus cigik vannak,pl Marlboro,Bond,Pallmall,Sophie,Goldengate..

Tehát olcsó,meg középkategóriás,amit szinte mindenhelyen meglehet kapni. Nem az a célom,hogy rászokjak,hanem valami közepesen erős cigit szeretnék kipróbálni,mert eddig csak ilyem slim cigit próbáltam,meg beton szofit.

Olyan válaszokat nem kérek,hogy ne cigizz,meg elöbb tanulj meg írni,vagy hogy még babázzak. Tehát olyanokat kérek,hogy ezek közül melyiket ajánljátok,melyik szín,melyik márka,ami se nem valami lgiht,se nem túlerős,de azért mégsem valami ukrán importált sz.ar...:)

2010. jan. 9. 14:29
1 2
 11/14 anonim válasza:
arany marcsa már túl erős (volt nekem), szerintem a legfinomabb cigi az ezüst marlboro. hegyi levegő...
2010. jan. 14. 10:01
 12/14 anonim ***** válasza:
SÁRGA MULTI. SZIGORÚAN HOSSZÚ!!!
2010. jan. 17. 01:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az ezüst dunhill nagyon jó. 720ft
2010. febr. 25. 12:43
 14/14 anonim válasza:

Az utolsó már majdnem..kék dunhill szintén 7200Ft nem olyan erős, de azért nem gyenge életem egyik legfinomabb cigije, nagyon jó íze van a füstjének, már a dobozban jó illata van a dohánynak, nagyon enyhén édes, nem nőies, nem sokan szívják pedig sok helyen kapni és az ára se olyan vészes, hogyha nem szokik rá az ember, hanem csak ki akar valamit próbálni vagy kocabagós..

Ami viszont már nem középkategóriás és nem mindenhol lehet kapni (asszem újságárusoknál lehet) de érdemes kipróbálni egyszer: Djarum Cherry, 1550Ft egy 20 szálas doboz belőle, elsőre erős, a szűrő cherry ízesítésű és a cigiben szegfűszeg pattog miközben szívja az ember, rászokni nem lehet viszont kipróbálni érdemes, sőt egyeseknek muszáj is.

2010. aug. 5. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!