Zsani123 kérdése:
Milyen dohanyt kene vennem?
Figyelt kérdés
eddig pattintos dunhillt es pattintos piros pallmallt szivtam,de atakarok terni a toltottre.eddig vettem biliard dohanyt,de hamu ize volt,aztan vettem vanaliasba,de egyaltalan nem volt az.vettem kek pallmall dohanyt de sz*r..primust,es izesitett primust.az eloszor jo volt,mar egy ido utan nem.domingobol is vettem izesitettet.camel az milyen lenne?.vagy milyet kene vennem?.eddig egyiksem jott be.2014. júl. 20. 19:16
2/6 A kérdező kommentje:
te meg menjel tanulni,vagy orvoshoz.csak mert nem az volt a kerdes hogy vegyek vagy ne vegyek,hanem hogy milyet.ugyhogy nem is ertem miert kommenteltel.en se mondtam hogy ne vegyel levegot,pedig kellett volna!:)
2014. júl. 20. 22:01
3/6 anonim válasza:
Barna Szofi dohány a legjobb sztem.
4/6 anonim válasza:
Ajánlom neked az arany vagy piros Marlboro dohányt, de a Camel sem rossz. Camelből nehéz tölteni a 40 grammosat, inkább 80 grammost vegyél.
5/6 A kérdező kommentje:
mi nehez van benne.?:o:)..
2014. júl. 22. 00:59
6/6 anonim válasza:
vékony szálú dohány, nagyon össze van préselve + szerintem túlságosan nedves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!