Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyi idő alatt ürül ki...

Botond000 kérdése:

Mennyi idő alatt ürül ki belőlem a thc?

Figyelt kérdés
nem sokat szivtam régebben , talán havonta vagy 2 hentente 1szer, de mosz ezen a hétén 3 nap is beszivtam, nem vagyok rendeszeres használó szerintem , nem vagyok kövér de van rajtam talán 5-8 kiló felesleg, megtudná nekem valaki mondani körül belül mikor ürülhet ki belölem?

2014. júl. 19. 18:16
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
A Rendőrség kedveli ezt.
2014. júl. 19. 18:38
 2/2 ZoZookaa válasza:

A THC és metabolitjainak felezési ideje 50 óra. De mivel zsírban oldódik, ezért raktározódhat a zsírsejtekben, így később, amikor valaki például fogy, felszabadulhat a zsírsejtekből, ezért lehetséges, hogy a vizeletből a szerhasználat után akár 1-3 hónap múlva is kimutatható, de ez függ a fogyasztás gyakoriságától. Vérben egyébként 3-8 óráig detektálható.

A kiürülés fokozott folyadékbevitellel gyorsítható, mely a vizelet kiválasztást fokozza. A terhesség során használt THC hatására a magzat kisebb súllyal jöhet világra. Tudniuk kell, hogy a THC-nak milyen sok káros hatása van, mind testileg, mind pszichésen. Több adat is szól amellett, hogy égéstermékeik hatására csökken a tesztoszteron szint, a spermium sejtek mozgékonysága és száma. Azaz a gyermekvállalás esélyét is befolyásolja.

2014. júl. 27. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!