Egy száll cigaretta, mit tesz?
Figyelt kérdés
15éves vagyok,Sohasem tudtam megérteni aput,hogy miért nem lehet letenni a cigarettát.Kipróbáltam.először Elemet(nemtudom,hogy ismeri e valaki)szivtam,elsőre 3szàllat.vagy 3napig ezt szivtam,egyszer.Utána Prilukit,most pedig Life-t.tegnap 2szállat,ma is 2őt.Kérdés!.,Milyen befolyással van szervezetemre(mert tudom,hogy káros,de eszre sem veszem:( ) .Már ràszoktam?(furcsa,belegondolni,mar a nikotin benne van a szervezetembe,muszaly szivnom egyett,nem biromki).Nem vagyok olyan magas,ilyen maradok?Ha később gyermeket fogok várni,ez a pár száll befolyással lesz a gyerekre?.Köszönöm a vâlaszokat!:)2014. júl. 18. 23:04
1/5 tetkosroli00 válasza:
2/5 anonim válasza:
A madár száll a cigaretta az szál, te sötétkert.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!mostmár leteszem,:)
2014. júl. 19. 13:10
4/5 anonim válasza:
Egy száll semmit. Egy száL esetleg.
5/5 anonim válasza:
Ennyitől még nem szoktál rá, ettől a pár száltól nem lesz bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!