Djarum cigin kívül itthon nem lehet semmi más "különlegeset" kapni?
Sobranie... ahhhh. Már csak nézni is jó.
Őszintén szólva, a legtöbb dohányboltban semmi. Még Djarumot is elvétve lehet találni csak (szerencsére tudom, hol keressem). Sajnos a különleges cigaretták az egész nyugati világon egyre inkább üldözöttnek számítanak, mert állítólag azok szoktatják rá a fiatalokat a dohányzásra (ha-ha-ha). USA-n belül az Obama-adminisztráció a Djarumot is el akarta lehetetleníteni, azóta "szivarkaként" árusítják ott, és kicsit mások is a méretei.
Magyarországon legtöbb szerencsével akkor jársz, ha találsz valamilyen komolyabb dohányboltot (ami nem csak "trafik", hanem kimondottan a dohány kultúrájával foglalkozik) - ott talán találsz valami érdekeset. Én Székesfehérváron tudok egy helyről, ahol el tudom képzelni, hogy van más is, mint Djarum, de sajnos rég nem jártam ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!