Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Djarum cigin kívül itthon nem...

Djarum cigin kívül itthon nem lehet semmi más "különlegeset" kapni?

Figyelt kérdés
Nem a normál vagy pattintós cigire gondolok, mint pl a sobraine (tudom hogy az nincs). de ami picikét is különlegesnek számít mint a djarum,olyat nem lehet kapni?

2014. júl. 11. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Sobranie... ahhhh. Már csak nézni is jó.

Őszintén szólva, a legtöbb dohányboltban semmi. Még Djarumot is elvétve lehet találni csak (szerencsére tudom, hol keressem). Sajnos a különleges cigaretták az egész nyugati világon egyre inkább üldözöttnek számítanak, mert állítólag azok szoktatják rá a fiatalokat a dohányzásra (ha-ha-ha). USA-n belül az Obama-adminisztráció a Djarumot is el akarta lehetetleníteni, azóta "szivarkaként" árusítják ott, és kicsit mások is a méretei.

Magyarországon legtöbb szerencsével akkor jársz, ha találsz valamilyen komolyabb dohányboltot (ami nem csak "trafik", hanem kimondottan a dohány kultúrájával foglalkozik) - ott talán találsz valami érdekeset. Én Székesfehérváron tudok egy helyről, ahol el tudom képzelni, hogy van más is, mint Djarum, de sajnos rég nem jártam ott.

2014. júl. 12. 21:54
 2/5 A kérdező kommentje:
ez kár:/ de attól függetlenül hogy drága biztosan lenne rá kereset. nem értem miért nincs, bécsben is sokkal különlegesebbeket lehet beszerezni, de most csak ezért nem fogok utazgatni..
2014. júl. 12. 22:31
 3/5 anonim ***** válasza:
L&B, Ernte23, amikről tudok. Esetleg vmi puccos pesti trafikban Nat Sherman, Treasurer (ez a kettő igazán luxus cigi, amit ismerek).
2014. júl. 12. 22:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy 2-3000 Ft/doboz áron szerintem nemigen van rá kereslet, ami érthető, hiszen kevés a gazdag. A köznép inkább vesz 3 doboz olcsót vagy 2 zacskó dohányt az árából.
2014. júl. 13. 19:28
 5/5 zsani123 ***** válasza:
vegyel dohanyt,meg huvelyt:).van 40g-os primus dohanybol vanilia-cherry..910ft.van primus huvely is.200forint korulvan.de fekete huvely is van.40g dohanybol elvileg 70szal cigi jon ki,mondjuk nekem annyi nem szokott.de sokkal jobban jarsz vele,mintt egy doboz cigivel.
2014. júl. 17. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!