Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen Vogue cigi fajták...

Milyen Vogue cigi fajták vannak? Melyik a leggyengébb? És melyik a legfinomabb? Eve vagy Vogue?

Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 14:31
1 2
 11/18 anonim válasza:
42%

nos, szerintem a legtöbb pasi nem akar egy hamutartót nyalogatni...:) büdös leszel tőle, és egyáltalán nem menő vagy sikkes... mással akarj az lenni.

bocs az offért, utálom a cigit.:)

2010. jan. 14. 13:23
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azoknak is akik "leakarnak szoktatni". Nem vagyok nagy cigis.. Pont erre a p*csa cigire vágyom ami véleményem szerint igen nőies,mutatós és szép:))))) Nem az íze kell:D Barátom sajnos cigizik ugyh őt nem zavarja a cigi...:S
2010. jan. 14. 20:23
 13/18 anonim válasza:
Szerintem nem olyan vagány cigik ezek meg elég drágák is sokkal jobb most ez az ujj lila ld cigi, mert hasonlit a hosszú kék multira.. mindenképpen hosszut szívjatok az a legjobb ja és jó gyenge cigik ezek
2010. jan. 15. 09:28
 14/18 anonim válasza:
18%
Ez hülyeség...nincs olyan hogy meik a leggyengébb, mindugyanolyan káros a szervezetre. Ezek csak a könnyebb eladhatás miatt vannak, ugyanannyi nikotin van benne, és ugyanúgy rászoksz mindre...NE CIGIZZ!!!!
2010. jan. 15. 20:55
 15/18 anonim válasza:
8%
Én szégyelném magam.Ilyen osdi,egészségtelen,divatja múlt pótcselekvésre rá sem szoknék.Külföldőn (amerikában) már tudatosabbak az emberek és törekednek az egészséges életmódra,a kiegyensúlyozott,vidám,boldog életre,amivel a dohányfűst nem hozzáegyeztethető.Sportolj,egyél sok zöldséget,gyümölcsöt és bőröd ragyogó,hajad csillogó,tested fitt lesz és hangulatod is remek lesz.Ez az amit én vállalók,a cigi már ciki.Csak aki hülye szennyezi magát.
2010. jan. 18. 17:21
 16/18 A kérdező kommentje:
Tényleg... most hogy mondod... Amerikában egészségesek az emberek... róluk inkább nem vennék példát..
2010. jún. 18. 17:48
 17/18 anonim válasza:
100%
Az volt a kérdése hogy milyen Vogue cigik vannak nem az hogy cigizzek-e? Ha ő azt akarja hogy cigizni akar, akkor cigizzen, ha nem majd leszokik. Egyszer úgy is mindenki kipróbálja, hiába írkáljátok. A biosz tanárom is cigizett amikor még gimnazista voltam, pedig ő az egyetemen maga tanulta hogy milyen a cigis tüdő, mégis lesz*rja, tehát ennyit erről, nem kell itt tele flamelni a kérdést.
2011. jan. 9. 14:41
 18/18 anonim ***** válasza:
41%
A bőröm ragyogó, a hajam csillog, a testem fitt. Szép vagyok és okos. Mégis cigizem. Nem hinném hogy akkora hiba. 14 évvel rövidebb élet. Annyit számít? 80 vagy 66?
2014. ápr. 20. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!