Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A füves cigi meddig mutatható...

NEMAKAROK kérdése:

A füves cigi meddig mutatható ki a vérből? LENT

Figyelt kérdés
Üdv! arra lennék kiváncsi hogy holnap megyek vérvételre és sima vérvételből kimutathatják a füvescigit? vagy csak a drogtesztből? meg sima vizeletből? sima cigivel volt bekerve és úgy szívtam 3slukkot de utána rosszul voltam egésznap..értelmes válaszokat kérlek! előre is köszönöm!:D

2014. júl. 8. 11:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy sima vérvételből nem. De ha ki is mutatnák, akkor is az orvosi titoktartás kötelezi őket, hogy nem mondhatják el a rendőrségnek.
2014. júl. 8. 11:53
 2/9 A kérdező kommentje:
de szülőnek elmondhatják? én csak a szüleimtől félek xd
2014. júl. 8. 11:59
 3/9 anonim ***** válasza:
2014. júl. 8. 12:21
 4/9 anonim válasza:
Szüleidnek elmondhatja ha még nem vagy 18. De a rendőrségnek nem.
2014. júl. 8. 13:35
 5/9 anonim válasza:

Mivel bűncselekménynek számít, először a rendőrségnek szólnak, majd a zsaruk értesítik ki a szüleidet. Aztán előszedik azt is akitől kaptad, ha nem mondasz egy nevet és komolyan veszik magukat akkor még rád húzhatják azt is, hogy akadályozod a nyomozást.

Átlag vérvételből nem mutatják ki, nem azt keresik.

2014. júl. 10. 13:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Átlag vérvételen nem keresik egyszerűen, drága arra tesztelni. Drogteszten nyilván kimutatják, nem tudom mennyi ideig, a 3 naptól a fél évig már mindent olvastam.
2014. júl. 13. 17:38
 7/9 anonim válasza:
Engem a mento vitt el 17 evesen a szuleimnek szoltak a rendoroknek nem. Csak ha az en szuleim feljelentest akartak tenni az illeto ellen. Egybol pisi ver mintat vettek tolem es nem mutatott ki nekem semmit. Lehet a szer volt ilyen nem tudom, de negativ lett a drogtesztem. Ketszer is csinaltattak velem.
2014. júl. 19. 14:07
 8/9 anonim válasza:

Na szoval: Ha biot szivtal(abba nincs htc), azt semmibe nem mutatjak ki, max hajba, de az nem tuti.

Ha rendeset szivtal akkor azt mindenbe.

En igy tudom.

2014. szept. 7. 15:40
 9/9 anonim válasza:
Ja, sima vervetel nem mutatja ki, meg nem is "keresik"
2014. szept. 7. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!