14 évesen vehetek nemzeti dohányboltba ásványi követ vízipipához?
Figyelt kérdés
Az ásványi követ elméletileg 18 év alatt is megvehetem.Nekem 14 évesen kiadják nemzeti dohányboltba is?2014. júl. 4. 14:30
1/5 anonim válasza:
Nem, mert 18 alatt be se mehetsz.
3/5 without válasza:
szeritem a vizipipa még nem neked való, én is 14 voltam amikor először kipróbáltam és elhatároztam h egyszer venni is fogok magamnak azóta eltelt 4 év és a saját keresetemből tartom fent a pipámat, ha akarod kezd el tényleg nagyon jól kikapcsolja az embert és összehozzam a társaságot de mindenképpen azt tanácsolom hogy várj vele mert nem olyan káros mint a cigi de azért nem 14 éves fejlődő szervezetnek lett kitalálva
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Amúgy utolsó,ásványi kővel fogom használni,nem dohánnyal :D
2014. júl. 5. 09:41
5/5 without válasza:
az teljesen mind egy, az izzó szénből keletkező szén-monoxiddal nem tudsz mit csinálni az akkor is ott lesz és nem fog jót tenni a fejlődő szervezetednek, az emberi fejlődést úgy kell elképzelni mint ha tégla falat építenél, ha ilyen korán ezt teszed akkor ezek fognak beépülni a csontjaidba stb és elfoglalják az értékes anyagok helyét így pl sérülékenyebb lehetsz, gyengébb lehet a csontozatod is stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!