Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Létezik hazánkban számomra...

Létezik hazánkban számomra megfelelő cigi, vagy már simán beleszoktam?

Figyelt kérdés

Valami olyat keresek, aminek jó az íze, viszont amin érződik is, hogy cigit szívok, tehát jó kaparós legyen.

Amit próbáltam: barna Szofi, piros Lucky, piros Marlbi, kék RGD (fúj, ez de bűnszar ízű), illetve a piros Symphonia. Eleinte jók voltak, ma már nem érzem erősnek őket.

2014. jún. 30. 16:19
 1/5 mate0708 válasza:
szerintem a kék phillip morris-nak elég jó dohány íze van... ritkán veszek,mert megkívánom ajánlom neked is
2014. jún. 30. 17:23
 2/5 anonim válasza:
az eve gyenge viszont szó szerint finom
2014. jún. 30. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Piros Mustang/Kossuth volt jó, de szerintem már nincsenek. Próbáld ki a piros Főnixet, barna P20-t, vagy talpas Symphoniat. Esetleg L&B - papíron ez a legerősebb, viszont drága, mivel nyakkendős. Ezeknél erősebbet nem kapsz (kivéve csempész/töltött persze).
2014. jún. 30. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Mustang már sajna nincs. Főnix kaparós nekem, de nem annyira erős. P20, pannónia nekem nem kapar. Valami töltött cigi kell neked, ha a 0.8-as is gyenge. Igaz elrántok belőle kettőt énis, csikkről gyújtva.
2014. júl. 1. 21:03
 5/5 anonim válasza:

Djarum.

(Na jó, csak vicceltem. Amúgy szerintem természetes, hogy egy idő után nem érzed erősnek. Esetleg próbáld meg felváltva, úgy jobban fogod érezni a márka egyedi ízét talán, és az erősséget is.)

2014. júl. 7. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!