Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek ez miért van mi...

Szerintetek ez miért van mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nektek volt már olyan , hogy nagyon kívántátok a cigit , de mivel nem volt, ezért lezsibbadt a jobb oldali karotok ami pár másodperc alatt elmúlt és aztán csomót éreztetek a mellkasotokba? Velem ez most történik meg 5.-szörre...Nem tudtam venni cigit és senki nem tudott nekem cigit se adni...kívántam nagyon a cigit mer csak egy szálat szívtam el még reggel és este lezsibbadt a karom és mint ha megszakadt volna bennem valami és egy csomót érzek a mellkasomba. Ha lehajolok hogy bekössem a cipőmet akkor ez a csomó mint ha előrébb esne és nem tudok lélegezni...Ez csak akkor van ha lehajolok...Többször is volt már ez ugyan így nem tudtam cigihez jutni és legalább 3 hét volt mire elmúlt.Nem hiszem hogy daganat lenne azért ahoz még fiatal vagyok. 24 éves vagyok 8 éve dohányzom. Félek orvoshoz fordulni mert nem akarom, hogy kórház legyen a vége. A kérdésem az lenne hogy nektek volt-e már ilyen és ha igen akkor mi lehet ez az egész vagy ti mit csináltatok vele amikor nektek is kijött ez?

2014. jún. 26. 22:45
 1/1 csokilány97 válasza:

Mindenképp orvoshoz kell ezzel fordulnod.

vagy próbáld ki a szaunát. meleg gőz ami tisztítja a szervezetedet és a tüdődet is.

Nem tudom használ e.

DE mindenképp orvoshoz kell ezzel menned

2014. jún. 27. 20:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!