Mi történik ha elszívom a bazsalikomot?
Figyelt kérdés
Azaz rendesen kiszárítom, betekerem és elszívom.
Tegyek hozzá dohányt esetleg vagy még senki nem próbálta?
2014. jún. 26. 17:49
1/5 anonim válasza:
Szerintem semmi jó. Mi lenne a cél? Bekészülni biztos nem fogsz, de egy kis rókázás esélyes.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt már tudjuk, hogy a diófalevéltől detox, de azért kíváncsiak vagyunk erre is. :)
2014. jún. 26. 22:54
3/5 anonim válasza:
Basszus, próbáld ki, tölts egy cigit vele felesben dohánnyal. Ennél jobb teszt nem kell.
Majd írd meg a tapasztalataidat!
4/5 anonim válasza:
Én nem kísérleteznék, mert mindenkire máshogy hat, és nem tudhatod, hogy te mennyire cs.e.szel rá.
5/5 anonim válasza:
Alapvetően semmi extra. A bazsalikom nem mérgező, viszont rossz égés esetén (mint ami a betekered és elszívod) képződhetnek eléggé mérgező vegyületek. Talán az illóolaját fel lehetne használni dohánytermékhez, de bazsalikomos cigi...?... Én így nyáron egy jó kis lecsósra vágynék :D
De amúgy ha egy cigit nézel, akkor az nem túl sok dohány, tehát ha egy kicsit keversz hozzá, baj nem lehet, de pocsék íze lesz az tuti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!