A dohányzástól lehet? :S többi lent
ma egésznap szúró fájdalma éreztem a jobb mellem alatt mikor levegőt vettem, nem tudom mi bajom ,összefüghet a dohányzással? Féléve cigizek. vagy csak beakadt a levegőm?
L/16
Szerintem a levegő szorult be.
Viszont mindenképpen gondolkodj el azon, hogy mi a jó a cigizésben?
Büdös lesz a kezed, a bőröd, a hajad, a szád!
Besárgulnak a fogaid, az emésztésed nem lesz jó, a tüdődnek beteszel.
:-(
Tudom, hogy nem erre voltál kíváncsi, de szerintem szokj le, amíg nem késő!
Elképzelhető az is,hogy bizony a cigitől van.Én például a cigitől légzési nehézségeim voltak,és súlyos asztmás lettem..Azóta,hogy abba hagytam,már nem szenvedek annyit..
Szóval kérdés,hogy érdemes-e bagózni,mert nemcsak büdös lesz a szád,és a kezed,hanem jönnek a "betegségek is."Nem beszélve arról,hogy csúnyán be sárgul a fogad is...
Nos, nem hiszem, hogy ettől fájhat, de köze lehet hozzá. Te is még fejlődésben lévő szervezet vagy és a kátrány rendesen beépül a tüdődbe.
Hát én sem a kérdésre válaszolok. Szokj le a cigiről.
Csak azért, mert a többiek szívják, te ne tedd. Nem kell divatozni és ne szégyelld, ha a többiek cukkolnak, mert te ezt nem teszed.
Lehet, hogy most még nem szívsz sokat, de majd szépen egyre többet szívsz. Én is csak heti 1 dobozzal indultam. Aztán napi 1-2 DOBOZ!!!! lett belőle. És én 22 évesen kezdtem cigizni.
Már leszoktm
Nos napi 1 doboz már 15000ft minimum havonta. Erre akarsz keresni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!