Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A dohányzástól lehet? :S...

A dohányzástól lehet? :S többi lent

Figyelt kérdés

ma egésznap szúró fájdalma éreztem a jobb mellem alatt mikor levegőt vettem, nem tudom mi bajom ,összefüghet a dohányzással? Féléve cigizek. vagy csak beakadt a levegőm?

L/16

2010. jan. 3. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
hát ez van aki menőzésből cigizik
2010. jan. 3. 18:20
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem a levegő szorult be.

Viszont mindenképpen gondolkodj el azon, hogy mi a jó a cigizésben?

Büdös lesz a kezed, a bőröd, a hajad, a szád!

Besárgulnak a fogaid, az emésztésed nem lesz jó, a tüdődnek beteszel.

:-(

Tudom, hogy nem erre voltál kíváncsi, de szerintem szokj le, amíg nem késő!

2010. jan. 3. 18:23
 3/8 anonim ***** válasza:
34%

Elképzelhető az is,hogy bizony a cigitől van.Én például a cigitől légzési nehézségeim voltak,és súlyos asztmás lettem..Azóta,hogy abba hagytam,már nem szenvedek annyit..

Szóval kérdés,hogy érdemes-e bagózni,mert nemcsak büdös lesz a szád,és a kezed,hanem jönnek a "betegségek is."Nem beszélve arról,hogy csúnyán be sárgul a fogad is...

2010. jan. 3. 18:29
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Nem akarlak megijeszteni, de lehet tüdőgyulladás is, amineksemmi köze a dohányzáshoz. Nekem is így kezdődött a tüdőgyuszim.
2010. jan. 3. 18:29
 5/8 anonim ***** válasza:
70%

Nos, nem hiszem, hogy ettől fájhat, de köze lehet hozzá. Te is még fejlődésben lévő szervezet vagy és a kátrány rendesen beépül a tüdődbe.

Hát én sem a kérdésre válaszolok. Szokj le a cigiről.

Csak azért, mert a többiek szívják, te ne tedd. Nem kell divatozni és ne szégyelld, ha a többiek cukkolnak, mert te ezt nem teszed.

Lehet, hogy most még nem szívsz sokat, de majd szépen egyre többet szívsz. Én is csak heti 1 dobozzal indultam. Aztán napi 1-2 DOBOZ!!!! lett belőle. És én 22 évesen kezdtem cigizni.

Már leszoktm

Nos napi 1 doboz már 15000ft minimum havonta. Erre akarsz keresni?

2010. jan. 3. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:
32%
Miért van itt mindenki lepontozva? Jöttek a dohányosok, és mindenkit lenyomtak? :D
2010. jan. 4. 11:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem tom, de ha azt mondom, h a cigi volt leszoksz?
2010. jan. 6. 21:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Miért,kedves nemdohányzók,veletek még sose fordult elő,hogy hirtelen kapkodtátok a levegőt,vagy futottatok,és elkezdett szúrni a mellkasotok?Nem jó dolog,hogy cigizel,én lefelé szokok,és egész jól megy,de most attól,hogy beszorult egy kis levegő a tüdődbe,még nem kell hogy eltemessenek...
2010. jan. 18. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!