Kókusz99 kérdése:
Tudnátok segiteni? Nagyon fontos! Részletek lent
Figyelt kérdés
9.es lány vagyok 15 éves. durván 10 hónapot dohányoztam, de rájöttem hogy egy hülyeség ezért leálltam vele ! füvezni is füveztem már és ugye azt füstszűrő nélkül csinálják. Nagyon fáj a mellkasom és félek h valami komoly bajom lehet :/ a családunkban volt már rákos megbetegedés ! az 100% h többé nem fogok dohányozni de orvoshoz félek elmenni, mert nem szeretnék csalódást okozni a szüleimnek ..mit tudnék csinálni ? és milyen károsodást szereztek ennyi dohányzástól a szerveim ? illetve ez mennyi idő mire helyre jön ? értelmes válaszokat várom ! köszönöm :)2014. jún. 17. 16:39
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ennyi idősen és 10 hónap dohányzás után rákod lenne, fájhat a mellkasod ezer más okból is, menj el a háziorvoshoz és mondd meg, hogy fáj a mellkasod, majd meghallgatja és esetleg elküld tüdőröntgenre. Megfázástól, gerinctől is fájhat, gyomortól is, ha például sok a savad, stb.
2/3 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy 10 hónap dohányzástól rákos lennél. A szerveid ennyi dohányzástól nem szenvedhettek olyan mértékű károsodást, hogy komoly problémád lenne. Ha többet nem dohányzol és egészségesen étkezel + rendszeresen mozogsz a szervezeted kitisztul teljesen. A mellkas fájdalom több mindentől lehet. Lehet egy idegbecsípődés, vagy bármi. Ilyen fiatalon szinte minden betegség gyógyítható és a fiatal szervezet sokkal erősebb. Nincs miért aggódnod! Ha a mellkas fájdalom többször előfordul menj el orvoshoz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !!:)
2014. jún. 19. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!