Napi 1-2 szál cigi?
Több, mint 1 éve cigizem, de nem folyamatosan Volt, hogy 1 hónapig semmi, aztán 1 éjjel alatt majdnem 1 doboz, aztán 2-3 hétig heti 2x-3x fél doboz, aztán semmi, aztán megint egy csomó. Szóval össze-vissza, de mindig csak társasággal.
Mostanában viszont rászoktam arra, hogy majdnem minden nap szívok 1-2 szálat egyedül is. Nem vagyok rászokva meg semmi, de mostanában elég sok problémám van, és egyszerűen mikor szívom valahogy nyugodtabbnak érzem magam, volt, hogy a sírás határán álltam, de a cigitől valahogyan elmúlott...
Tudom, hogy elsősorban a problémákkal kéne valamit kezdeni, de amíg nem megy addig ez nem olyan nagy baj nem? Rászokni ennyitől nem fogok, ugye?
(17/L)
1. Már rá is szoktál.
2. Ha nem ,egyszerűen hagyd abba.
3. De igen, rossz már a napi egy szál is, mert folyamatos ingerben tartja a hörgőidet, nem tudják magukat kipihenni. Egy-két szálnak semmi értelme, hagyd az egészet a francba, sztem nagyon proli a cigizés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!