Mitől van ez a vizipipámmal?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy próbáltam már többféle szenet, dohányt, mindenféle mennyiségű vizet, de a minden használat után a csövem tele van széndarabokkal, 'kátránnyal?'
Használat közben nem veszem észre, de ha legközelebb használnám, akkor keményen érződik, és karcos :S
Valami tömítéssel vagy mivel lehet gond? Én már nem tudom :S
2014. máj. 29. 00:01
1/7 without 

válasza:

ez teljes mértékben normális, azok a cuccok a füstből kiváló káros anyagok mivel lehűlnek és oda lerakodnak így nem jutnak be a tüdődbe, minden használat után át kell mosni a pipát és a csövet is ezért ajánlott mosható szívócsövet használni, mosni úgy kell mármint a csövet hogy ez egyik végét befogod majd vizet engedsz bele ekkor befogod a másik végét és megtöröd a csövet, itt egy kis segítség http://www.youtube.com/watch?v=8yBmpkRBChE
2/7 A kérdező kommentje:
De az én csövem nem mosható.
2014. jún. 1. 21:42
4/7 A kérdező kommentje:
Nincs rá 4-5 E forintom...
2014. jún. 6. 23:57
5/7 anonim 

válasza:

Az kb 3 doboz dohány, arra lenne? Wut? :D
6/7 A kérdező kommentje:
Mivel barátokkal használjuk, vki mindig meglep dohánnyal/kővel... nincs rá gond :D
2014. jún. 7. 15:46
7/7 anonim 

válasza:

A csöved rozsdásodik belülről. Az potyog szét és hullik ki. Egyetlen megoldás a mosható cső, a nem mosható csöveket soha sem szabad elmosni, mert pillanatok alatt elkorrodálódik. Ha "karcos" akkor a tömési technikád a rossz, túl közel van a szén, túl sok szén van rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!