Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen cigarettát ajánlotok...

Milyen cigarettát ajánlotok nekem?

Figyelt kérdés

Mindig kínáltak a buliban cigivel, egy ideje elfogadom, rájöttem, hogy mennyire jó érzés alkalmanként 1-2 szálat szívni.

Szeretnék most már magam is venni, hogy egyrészt én is kínálhassam azokat, akik eddig nekem adtak, másrészt meg hogy sajátom legyen és ne kelljen kéregetni.

Milyen fajtát ajánlotok? Ami nem túl erős, nem túl drága, de van hatása és alkalmanként jól esne.

Köszönöm! :)

2014. máj. 28. 13:00
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
Legjobb lenne ha nem vennél, ilyenkor nagyon könnyű rászokni, de ha szeretnél venni gyengét vegyél pl narancspallmall
2014. máj. 28. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Az Arany Marlboro-t én szeretem, bár egy kicsit drága (1020Ft asszem). De tudom ajánlani.
2014. máj. 28. 21:16
 3/4 anonim ***** válasza:
marihuánásat
2014. máj. 30. 18:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Az elsővel értek egyet! Ha rászoksz nagyon nehéz lejönni róla. Ha minden áron akarsz, szerintem valami gyengébbel kezdj. Naraancs pallmall, világos szofi, fehér multi.
2014. máj. 31. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!