láttatok ti már agresszív fűvel élőt?...max elbutultat
2010. jan. 3. 15:47
12/17 anonim válasza:
Hi! Szerintem semmiféle mentális betegséget nem okoz a fű. Nekem legalábbis. Persze erre is illik a "jóból megárt a sok" aranyszabálya, ha minden nap szív az ember, elveszti az értelmét a dolog meg iszony passzív is leszel de hétvégente a haverokkal eltolni párat és röhögni mindenen sztem még talán egészséges is(a nevetés/öröm gyógyhatása...stb.) A dohányzásnak viszont semmi értelme, csak büdös vagy állandóan, szürke a bőröd és még csak nem is röhögsz tőle...ja meg az átlag dohányzó polgár elszív vagy 15-20 szálat naponta...próbálnád meg jointból xD...aludnál egész nap...mindezt nem alaptalanul mondom, van bőven tapasztalatom mind2ben; ne szokj rá egyikre se, úgy szar...
2010. jan. 7. 13:24
13/17 anonim válasza:
A dohányban lévő nikotin fizikai (és lelki) függőséget okoz, a fűben lévő THC lelkit.
Előbbiből többet kell fogyasztani (ha már függő vagy) így hosszú távon sokkal drágább.
Ha szó szerint vessük a szívást, már leírták hogy a joint füstjét lent kell tartani.
2010. jan. 11. 15:08
14/17 Kékwérű válasza:
egy füves cigi elszivásával annyi rákkeltő vegyi anyag hatásának teszi ki magát az ember, mintha 5 cigit szivna el
2010. jan. 18. 15:45
15/17 anonim válasza:
15:45 az semmi... egy cigis napi 40 szálat szív el míg egy erős füves max 3 szálat... az még akkor is csak 15 szál... de az átlag 1 szálat szív hetente(péntek este...), már akit ismerek
2010. jan. 22. 01:11
16/17 anonim válasza:
A joint nem olyan káros, mint a sima cigi.
2010. jún. 14. 20:20
17/17 anonim válasza:
Hanem károsabb xD Néha elszívni xD Olyan nincsen, mert a néha is több alkalom, amivel nem fogsz megálni, hiszen csak néha és nem rendszeresen ebből egy ritkább rendszeresség lesz, ami csak néha, tehát nem kell leállni vele hiszen csak néha szívod, de még is többször és még nem álltál levele xDDD
A joint-tól betépsz, tehát eltorzul a világnézeted és a fű hatása alatt fogsz állni. A fű sokkal durvább lelki problémákat okoz és még el is hülyít. Még, ha valaki relaxálni is akar simán megtehető egy olyan zenére és elengeded magad mellett a problémákat és nem kell ehhez betépni a mindenen röhögés is egy baromság, mert nehogy már bekelljen szívnod, hogy jól érzedd magad. A fű hogy lenne egészségesebb, mint a cigi, amikor egy durvább tudatmódosító szer. Nem a saját tudatod alatt leszel. Ismerek embert, aki állatokkal beszélgetett. JA DE VICCES EZ TÖK JÓ MÉGEGYSZER JAJ DEJÓÓ. -.-" SZNTEM MEG NEM NORMÁLIS BA**MEG
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!