Vizipipa probléma?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kb március elején vettem egy 26 centis vizipipát egy vizipipa boltban.Shiazoval használom és az lenne a kérdésem, hogy miért nem érzem az ízt?Szilveszterkor és ma is használtam nagyobb pipát,bár ott dohányt használtunk de éreztem az ízt.Nagy füstöt ad a pipa,de ízt kevésbé,vagy csak az elején,aztán írtózatosan kapar.Valaki valami tipp?2014. máj. 13. 19:53
1/6 anonim válasza:
Nem sokat pipáztam de szerintem itt lehetnek a hibák:
-rossz dohány(nem valószínű)
-rosszul tömted meg
-rossz a fóliázás és/vagy lyukasztás
2/6 anonim válasza:
Shiazot én személyszerint nem próbáltam, barátom igen, ő mondta hogy irtó hamar elment az íze. Szóval vagy azzal van a gond, vagy nem jól tömted/fóliáztad. Vagy más, de nekem ez jutott eszembe :D
3/6 savanyújóska válasza:
A mi tapasztalataink alapján Shiazonak eleve kevesebb íze van, esetleg próbálj meg egy erősebb aromát. Illetve kicsi (33 mm) szenet használj, ha nagy volt rajta, nem csoda, hogy kapar, az olyan 50 centitől használható.
4/6 without válasza:
szerintem is is a szénnél lehet a gond általában akkor kapar amikor túl sok van rajta vagy már megégett a dohány a te esetedben erre nincs mód mert ásványt használsz, próbálj meg beszerezni egy nagyobb jobb minőségű pipát, és próbálj ne egyiptomi kerámiát használni mert a melasz belefolyik a testbe ásványhoz vortex a legjobb ez a fajta nem engedi befolyni a melaszt a testbe és egy kicsit meg is locsolhatod melasszal, nekem 48centis aladin evolution bell-el egyiptomi kerámiába 3fél 3kings (40mm) nagyon jól kaparás mentesen adta a serbetli szöllőt ha lenne phunelem vagy vortexem még jobb lenne
5/6 A kérdező kommentje:
Igen lehet hogy a szén az picit sok(Belga faszén 40mm öngyulladós).Majdnem akkora mint a kerámia ami szerintem egyiptomi mert 4 lyuk van rajta és azért itt is befolyik.
2014. máj. 14. 23:46
6/6 without válasza:
jah egyébként a szént mindig a szélére tedd soha ne tedd a közepére, és változtasd a szén helyét kb 15-20percenként így szépen körbeér és a dohány/ásvány egyenletesen kap hőt, és az elején kis szenet teszek rá negyed kört és nem szívom hanem várok átmelegszik a kerámia kicsit felhevül a dohány és utána ráteszem a 2 felet attól függően hogy milyen melaszos a dohány, ez azért kell mert ha a dohány hirtelen kap hőt akkor a teteje megég és kaparni fog pedig az alsóbb rétegekben még ott a jó dohány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!