A piros Lucky Strike még mindig 1000 alatt van? Szerintetek ez jó lesz havi pár szálra?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagy cigis csak néha megkivánom, így kérdezem h nem túl erős e a letüdőzéshez?2014. máj. 10. 22:15
1/11 anonim válasza:
Úgy tudom hogy még 1000 alatt van, de a piros Lucky itthon az egyik legerősebb cigi, inkább valami gyengébbet vegyél.
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor tudsz ajánlani minőségi, de gyengébb cigit? Köszi :)
2014. máj. 10. 23:13
3/11 dragonkalo válasza:
Narancssárga Pall Mall,én a Piros Luckyt ajánlanám,ha erőset akarsz,de mivel nem cigizel mindig ezért inkább ne azt:D
Narancssárga/sárga Bond
4/11 anonim válasza:
Narancs Pall Mall-t én is ajánlom, erre a célre szerintem tökéletes.
5/11 anonim válasza:
kis off:
mennyi az értékei a piros lucky-nak?
7/11 anonim válasza:
Pall Mall nem minőségi. Szürke Dunhill, szürke Camel, kék Lucky, világoskék Davidoff. De a piros az igazi :D
8/11 A kérdező kommentje:
A szürke Camel mennyibe kerül? Köszi. Kéket szívtam párszor de attól kicsit szédültem.
2014. máj. 11. 16:31
9/11 anonim válasza:
#6: köszi. akkor nem erősebb mint amit szívok. azt hittem...
10/11 anonim válasza:
Fingom sincs mennyibe kerül, P20-t veszek, mert az a legolcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!