Mellkasi röntgen kimutatja a tüdőrákot?
Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 19:24
11/20 A kérdező kommentje:
Hát 4 évig dohányoztam 1 hete rájöttem semmi értelme az egésznek és letettem. Nem volt semmi panasz de szeretném kivizsgáltatni magam, kitudja. Hát nemtudom votl mikor napi féldoboz volt mikor 4-5 szál az utobbi 2-3 honapban néha néha 1 szál.
2009. dec. 27. 14:01
12/20 anonim válasza:
Helyes, hogy letetted, az én véleményem, hogy keresd fel a háziorvosod és neki is vessed fel ezeket a gondolatokat. Esetleg felkereshetsz egy tüdőgyógyászt, ő majd tud pontosabb választ adni a kérdéseidre és meg is vizsgál.
Szerintem nincs okod az aggódásra.
13/20 A kérdező kommentje:
Rendben érdeklődök majd háziorvosnál.Amúgy elég nehéz volt ez az egy hét , remélem ennél már cska könyebb lessz:(
2009. dec. 27. 15:37
14/20 anonim válasza:
Kitartás, édesanyám 30 év után tette le egyik napról a másikra.
15/20 A kérdező kommentje:
Ne próbálj semmit, Cináldd! (c) Yoda
E szerint jövök le róla:Ö
2009. dec. 27. 16:17
16/20 A kérdező kommentje:
Csináldd*
2009. dec. 27. 16:17
17/20 A kérdező kommentje:
Jah , nem:D Csináld vagy ne csináld de ne próbáldd. (c) Yoda
2009. dec. 27. 18:02
18/20 A kérdező kommentje:
Haz az van a papiron hogy a tüdő mindkét oldalon légtartó tiszta. Sinusok szabadok. Szabályos hilusi érrajzolat, nos ez van a röntge leleten a tüdőről, valamint volt ekg-m vérvétel azok is rendben, de majd párnap mulva kell vinni a belgyogyaszhoz a leleteket, mert párszor volt nehéz levegővétel, és szívfájdalmam. És akkor egymas utan szivtma a cigit féldobozzal tuti.(:@). Akkor most ez lehet még tüdőrák? Csak azért kérdezem mer azt mondtátok h a röntgen nem utassa ki.Nyugtassatok meg kérlek nagyon bebeszéltem magamnak.
2009. dec. 28. 00:23
19/20 A kérdező kommentje:
De legalább letettem a cigit:) Nem lessz többé büdös ruha hamutálas száj, sárga fogam se lessz se sárga körmöm. érzem a szagokat is. Nem szűkül az erem jó a közérzetem. Nah de jól elvagyok itt.
2009. dec. 28. 01:22
20/20 anonim válasza:
Nem valószinü, hogy kimutatja, mert egy ismerősöm minden évben elment tüdüszürésre, és az utolsó szürést követően egy éven belül türdőrákban meghalt. Volt valamilyen tünete elment az orvoshoz és az azzal kapcs.vizsgálatok mutatták ki, rettentő gyors lefolyásu volt, már annyira késő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!