Az e-health elektromos cigarettában van nikotin?
Figyelt kérdés
Az e-health elektromos cigarettához adnak egy kis dobozt miben 10db capuccino ízű patront. Azok a patronok tartalmaznak nikotint vagy ahogy a többi ízesített patron ez se tartalmaz nikotint? Előre is köszönöm a válaszokat! :)2014. máj. 4. 15:42
1/8 anonim válasza:
Attól függ melyik országban vetted.
2/8 A kérdező kommentje:
Ha itthon veszem?
2014. máj. 4. 15:49
4/8 A kérdező kommentje:
Szóval nem fogok rászokni:) köszönöm a választ!:)
2014. máj. 4. 15:55
5/8 anonim válasza:
az e health egy gagyi vacak kb semmire nem jó...
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem az tokeletes mert meg nem cigiztem es elektromost meg csak ki akarom probalni:)
2014. máj. 5. 17:29
7/8 anonim válasza:
de ez a vacak egyáltalán nem adja az elektromos cigi élményét, kínai gagyi vacak, mázlid van ha kifogsz egy olyan darabot amelik aksija 1-2 óra töltés után bírja 2-3 szívást... és ez sajnos nem túlzás...
8/8 anonim válasza:
Ember ne hogy megvedd,youtubeon van csomó videó róla hogy milyen szar kínai koppintás,bele szívsz kettőt és már le is merült,olyan ósdki az akkuja.Ha annyira olcsón akarsz kijönni inkább ugorj ki az ablakon,már elnézést de aki annyira igénytelen hogy beruházzon egy kicsit jobbra,azt nem tudom sajnálni.Íze semmi,füstje meg kb olyan mint télen ha lehelleted,tehát kb látod 2 másodpercig és iszonyat kevés.
Ezek a kínai vackok nagyon bovlik,vegyél egy slider 808-at az se drága,de kb 1 doboz cigire elegendő az aksija,jah és nem ilyen törős vacak hanem neked kell majd feltrölteni olyannak,amilyent akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!