Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik az "egészségesebb":...

Melyik az "egészségesebb": cigaretta vagy pipa? Miért? Milyen pipa a legjobb ( mindegy az ára )?

Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 22:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A cigarettázók eseteben a tudorak gyakoribb, a pipazoknal az ajak es a gegerak. Egyik se kellemes dolog. A kulonbseg a fustleszivasi, technikai kulonbsegekbol adodik. Nem kellemes az a halalost jelenti.
2014. máj. 3. 22:50
 2/11 anonim ***** válasza:
A pipa jóval egészségesebb, márcsak a mennyiség miatt is.
2014. máj. 4. 14:17
 3/11 Nagyfater ***** válasza:
A pipa kevésbé terheli a tüdőt, már csak azért is, mert a cigarettában nem csak a nikotin káros, hanem a papír égésekor keletkező mérgek. A pipázással viszont nagyobb a fogíny- és garatrák kockázata. A pipázás költsége nagyban függ a dohány minőségétől (árától), és a rágyújtás gyakoriságától, ezért nem igazán lehet összehasonlítani a cigarettázás költségével.
2014. máj. 8. 09:22
 4/11 anonim válasza:

25 évig dohányoztam láncdohányosként.Persze pipáztam is.

Innen nézve egyik sem az, mert letettem egyik napról a másikra.Hála az égnek, már öt éve csak undorral fordulok el mindenkitől aki a közelemben teszi.Bocs az okoskodásért.És persze mindegyik teljes egészséges.

2014. máj. 9. 06:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes szívni egyiket sem! Mivel leszel jobban? Semmivel! És még fizetni is kell a rákért!
2014. máj. 10. 10:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Köszönjük Emese, helytelen válasz, 0 Ft nyeremény.
2014. máj. 10. 12:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Olyan nincs hogy egészségesebb !!! Meg legjobb!!! Az egyik rosszabb , egészségtelenebb mint a másik.
2014. máj. 10. 21:01
 8/11 bruta válasza:
mert a pipa füstöt nem tüdőzöd le
2014. máj. 11. 08:59
 9/11 anonim ***** válasza:
De van olyan, hogy egészségesebb, és a pipa az.
2014. máj. 11. 13:21
 10/11 kormoslaci válasza:
Rákot nem CSAK a dohányzástól kapnak az emberek! Egyes kutatások szerint az un. félkész-készételekben (fevágottak, konzerv, párizsi, pizza, hambi ...) sokkal több rákkeltő anyagot fogyasztunk el! Ezért van az, hogy nagypapi, dédpapi ivott, pipázott és mégis tovább élt, mint nekem az egészségi, szervezeti állapotom alapján eséjem van! Meg azért azt se felejtsük el, hogy ma már 10-20 évvel tovább élnek az emberek, mint régen (annyival régebben, hogy a statisztikám jó legyen (nekem) :)) ) és egyszerűen nem volt idejük akkor pont rákban meghalni, mert más volt az leggyakoribb halálok! Morbid egy kicsit erről beszélni, de szerintem kell, mert könnyen becsapják az embereket (lást: statisztikák, teleshop ...).
2014. máj. 12. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!