Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A Marlboro Gold mennyire...

A Marlboro Gold mennyire számít "erős" ciginek?

Figyelt kérdés

Ma szereztem életemben először cigit, próbáltam már korábban, de magamnak ma vettem először.

Elég gyakorinak gondoltam ezt a cigarettát, és ennek csengett ismerősen a neve, úgyhogy ilyet vettem.

"Kezdő" vagyok még a dohányzás terén, ez milyen ciginek számít? Mennyire minőséginek számít az átlaghoz? Milyen erős ( nem tudom hogy hogyan mérik ezt, de pl 1-10es skálán) ??

2014. ápr. 25. 22:36
 1/7 A kérdező kommentje:

még nem...:)

nem hinném hogy rá tudnék szokni, drága is, káros is, és nyilván az egész dolog dugiban megy, kinyírnának itthon ha kiderülne:D

és a szagból biztosan rájönnének, szóval végzek ezzel a dobozzal, és maradok olyan partidohányos aki kér egy szálat valakitől (max) fél évente:)

2014. ápr. 25. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Hidd el nem menő a cigi, még ha a fél osztályod szívja is...

Páran komolyan rászoknak, páran nem, aztán majd mikor elsz osztálytalálkozótok, majd fogod már látni a különbséget...

2014. ápr. 26. 01:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az izlése ettől független jófajtának számít.
2014. ápr. 26. 07:21
 4/7 A kérdező kommentje:

nem menőségből, inkább kiváncsiságból próbáltam ki.

inkább szánalmasnak tartom aki azt hiszi hogy menő, és csak azért cigizik:D

és amúgy jóféle suliba járok, nem cigizik kb senki az osztályomból :)

2014. ápr. 26. 12:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Elvileg közepes. Gyakorlatilag mindenkinek más erősségű, a ráírtaktól függetlenül. Pl. nekem a piros Multi gyenge, a kék Szofi erősebb.
2014. ápr. 27. 22:29
 6/7 A kérdező kommentje:

furcsa, mert ezt rendesen le bírom tüdőzni, a sárga színű pattintós multit nem sikerült...

köszönöm a válaszokat! :)

2014. ápr. 28. 18:59
 7/7 anonim ***** válasza:
közepesnek számít, olyan mint a többiből a kék dobozos.
2014. ápr. 29. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!