A Marlboro Gold mennyire számít "erős" ciginek?
Ma szereztem életemben először cigit, próbáltam már korábban, de magamnak ma vettem először.
Elég gyakorinak gondoltam ezt a cigarettát, és ennek csengett ismerősen a neve, úgyhogy ilyet vettem.
"Kezdő" vagyok még a dohányzás terén, ez milyen ciginek számít? Mennyire minőséginek számít az átlaghoz? Milyen erős ( nem tudom hogy hogyan mérik ezt, de pl 1-10es skálán) ??
még nem...:)
nem hinném hogy rá tudnék szokni, drága is, káros is, és nyilván az egész dolog dugiban megy, kinyírnának itthon ha kiderülne:D
és a szagból biztosan rájönnének, szóval végzek ezzel a dobozzal, és maradok olyan partidohányos aki kér egy szálat valakitől (max) fél évente:)
Hidd el nem menő a cigi, még ha a fél osztályod szívja is...
Páran komolyan rászoknak, páran nem, aztán majd mikor elsz osztálytalálkozótok, majd fogod már látni a különbséget...
nem menőségből, inkább kiváncsiságból próbáltam ki.
inkább szánalmasnak tartom aki azt hiszi hogy menő, és csak azért cigizik:D
és amúgy jóféle suliba járok, nem cigizik kb senki az osztályomból :)
furcsa, mert ezt rendesen le bírom tüdőzni, a sárga színű pattintós multit nem sikerült...
köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!