Elektromos cigarettánál egy 380-as aksi közepes használattal meddig bírja?
380mAh-ás akkumulátor? Olyan 2,4 Ohmos kazánnal bír 380 slukkot, durván 10-15 szálnyit. Attól függ, hogy használod. Minél kisebb ellenállású kazánnal használod annál kevesebbet bír. Szerintem max. 10 et lehet vele normálisan elgőzölni, mert a feszültségesés miatt gyengyül ill. nem jó csutkára meríteni őket.
Akár mennyire is dohányzol vegyél nagyobbat, mert ezek a cellák durván 300 feltöltést bírnak és a sok töltéstől hamarabb tönkre megy. 650mAh-ásnál kisebbet én nem vennék a helyedben.
Köszi!
Ezt szeretném megvenni, azért kérdeztem.
Tudom, hogy nem a legpraktikusabb, de úgy tetszik... :(
Igen, kétszer annyiba kerül mint egy sima cigi, mondjuk 1100-es aksival :(
Csak nekem pont azért tetszik mert vékonyabb, nőiesebb.
Nem tudom mi legyen, hétfőn szeretnék rendelni, és félek hogy megjárom ezzel a kicsivel :(
De ha meg hozatok egy normál vastagságút, lehet hogy mérges leszek, amiért nem azt kértem ami tetszik is.
Jajj Istenem, nők...
Még annál is drágább.
Az lenne a legjobb, ha eltudnál menni pl. a vape42-be. Fognak tudni segíteni illetve megfogdoshatod, megnézegetheted őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!