Karácsonykor lesz 1 hónapja hogy nem gyújtok rá, normális dolog ez amiket álmodok?
akkor fog elmúlni amikor minden nikotin kiürül a szervezetedből. nem tudom mikor lesz, de el fog múlni.
Miért kell leszoknod?
Én 7 hónapja nem bagózom és már jó ideje nem álmodok vele.
Nemsokára elmúlik! szopogass mentolos cukorkát, az megnyugtat és eltereli a figyelmedet!
Kitartás! Megéri!
lakótársam alvaevő, és állandóan az x-aktás "krájcsekkel" álmodik :D
A múltkor arra ébredt hogy majd megfulladt attól a 12db milka pralinétól, amit alváás közben próbált egyszerre elmajszolni... :D Szerintem ne siránkozz, a tiéd elmúlik, az övé bizt nem :D
A negro nálam nyugtató hatású volt a mentol miatt. A mentol bizonyítottan az :) Bárhová magammal vihetem mint a cigit :)
A leheleten segít, vércukrot magasan tartja egész nap, beteg időszakban is rádob az összhatásra és olcsóbb is :)
Amellett, ha szopogatod addig a kényszercselekvésed arra korlátozódik. A rágó is jó amúgy, ha nem szereted a negrót vagy bármilyen cukorka. A lényeg hogy rágcsálj bagó helyett :) A legjobb ha nem is gondolsz a bagóra!
VEdd úgy hogy leszoktál én ezzel a tudattal kezdtem neki. Hogy unom, undorodom tőle, káros, nem is élvezem, drága és leginkább egészséges gyereket akarok majd! Pedig szerettem cigizni de valami kell hogy hajtson! Hajrá
Álmoskönyv szerint:
CIGARETTA: Érdekes, hogy dohányzó ember álmában szinte soha nem fordul elő, de ha mégis valószínűleg le fogsz szokni róla. Ha felhagytál a dohányzással és cigarettáról álmodsz: az elhatározásod erős. Nem dohányzó ember álmában a cigi: kielégítetlenség.
Szóval semmi gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!