Milyen ízesített cigaretták kaphatók a trafikokban?
kapbásból 2 válasz is az eszembe jutott, az első az, hogy menj be egy trafikbaés kérdezd meg, a másik meg hogy a bőrszivart is próbáld ki, nagyon egészséges :)
De mivel ez eléggé egy bunkó troll válasz lett volna, így inkább nem írom - amúgy sem szokásom.
Bocsi ha kérdezem, de szerintem vaníliás ízű cigi nincsen, max szivar.. vagy tévedek? lehet hogy van, de én még nem láttam..
Surfside (Mango, Pina Colada, Cuba Libre, Mojito, Tequila), Djarum (vanília, cherry) --> cigi
Momentos (vanília, cherry), Colts (vanília), Handelsgold (vanília, cherry, csoki), Villiger (mézes), Ász (vanília, cherry-vanília), Al Capone (konyak) --> szivarka
Black Devil (csoki), Pink Elefant (vanília), Djarum (kávé) --> külföldön
Ezek vannak, amikről tudok. Több éve vettem őket, úgyhogy friss árat nem tudok mondani. Töltött cigivel lehet kísérletezni, hogy teszel bele egy kis fűszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!