Hol tudom bejelenteni az illegális helyen való
dohányzást?
Figyelt kérdés
Szeretném bejelenteni az illetékes hatóságok felé az iskolámban folytatott illegális dohányzást. Kik az érintett szervek? Van esetleg valami link, ahol tudom értesíteni a hatóságokat? Nagyon sürgős lenne.
Szerencsére lehet ANONIM is felnyomni az illetékes egyéneket ilyen esetben. Én megtettem, nálunk a suli olcsón megúszta. Az illetékesek kaptak igazgatói figyelmeztetést. Egykét nap múlva máshol folytatták. Akkor már rovót kaptak, illetve felnyomtam a suli mellett lévő kisboltot is aki pult alól árulta a cigit. Furamód zárva van egy ideje.
2014. ápr. 5. 02:56
12/25 anonim válasza:
Gratulálok utolsó, tipikus magyar mentalitás. És téged az miért zavar, ha cigiznek? Semmi közöd hozzá, amíg nem a te keresetedből veszik. Remélem téged is felnyomnak vmi kis pitiáner szar dologért.
2014. ápr. 5. 12:17
13/25 anonim válasza:
És még odaírod hogy nagyon sürgős lenne... KŐSD FEL MAGAD NYOMORÉK!!!!!!
2014. ápr. 5. 15:56
14/25 A kérdező kommentje:
Azért szeretném feljelenteni az iskolát, mert most iratkoztam ki. 3 év kemény sz*patás után. Nem az embereknek akarok ártani, csak az iskolát akarom most én megleckéztetni, és én akarok nevetni a végén. ;)
2014. ápr. 5. 18:15
15/25 anonim válasza:
#11 mekkora egy utolsó ganajtúró féreg vagy te:DDDD atyaisten
2014. ápr. 5. 18:30
16/25 anonim válasza:
(Én a munkáltatómat jelentettem fel a munkavédelmi szabályok súlyos megszegésével, mert veszélyeztette többször is a testi éppségem olyan állapotok voltak...)
2014. ápr. 5. 19:45
17/25 anonim válasza:
Azért a munkavédelmet ne keverjük össze az iskolai cigizéssel...
2014. ápr. 5. 22:28
18/25 anonim válasza:
Ismét 11-es vagyok:
Csak hogy a kedves kérdezőnek adjak tippeket saját tapasztalatból:
Ha erre alkalmas iskolai vezetés van, akkor elég az igazgatónak (de inkább helyettesnek) egy e-mail. név nélkül. Helyet időt közölsz benne, illetve burkolt fenyegetést hogy ha nem tesz semmit szólsz a hatóságoknak. Többnyire ilyenkor megoldódik a dolog iskolán belül. Ha nem akkor szólsz a hatóságoknak.
Nem kell nevet adnod a bejelentés mellé, soha. Így nem kell tartanod attól hogy megvernek vagy kiközösítenek. Én csinálom ezt már 2 éve és sose derült ki.
2014. ápr. 7. 16:22
19/25 anonim válasza:
Kedves 11. a társadalom megbecsült tagja leszel. Legalábbis ez lebeg most a szemed előtt.
Tudod, ha egy bizonyos célért küzdenél, akkor odaállnál és vállalnád a véleményed. Nem sunyi módon hoznál sz.r helyzetbe másokat hogy jót röhöghess amikor kapnak.
Keresd meg a frusztrációd okát, ne másokat szivass!
2014. ápr. 7. 16:29
20/25 anonim válasza:
#18+#19: Az írásodon látszik hogy csak ennyi örömöd van az életben :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!