Pattintós mentolos cigi milyen márkákba van? és szerintetek melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
Ha tudtok mondhattok árat is:D2014. márc. 30. 22:12
1/4 anonim válasza:
Nekem a Marlboro beyond nagyon bejött. 1010ft-ba kerül.
Multifilterből is van pattintós, azt hiszem 960ft.
2/4 anonim válasza:
pattintós arany malbi.pár napja új a csomagolás és 20ft-al drágább.most 1030ft de szerintem a legjobb.A lényeg,West-et kerüld olyan messziről amilyen messziről csak lehet.szívhatatlan!
3/4 anonim válasza:
Sokféle van: Dunhill switch, Marlboro beyond, PallMall, Camel Actice, West duo, Szofi...
DE nekem a legjobban a kék pattintós multifilter jött be
4/4 anonim válasza:
Dunhill Switch (fekete+szürke), Camel Activate, West Duo (kék+fehér), Benson&Hedges Dual, Pall Mall Click On (piros+kék+narancs), Multifilter Forward (kék+sárga), Sopianae (kék+zöld), Marlboro Beyond (piros+arany); külföldön Camel Crush, Kent Convertibles/Switch, Lucky Strike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!