Lifa cigarettát hol tudok legálisan venni?
Figyelt kérdés
Melyik országban,és mennyit hozhatok haza?Vagy kb. bármilyen epres jó lenne!2014. márc. 30. 20:56
1/8 anonim válasza:
Vegyél epres dohányt, aztán sodort/töltsd.
3/8 A kérdező kommentje:
És epres dohányt hol lehet kapni?
Ukrajnából ha fizetek adót se hozhatok többet?
2014. márc. 30. 21:09
4/8 anonim válasza:
Vámot kell fizetni úgy hozhatsz többet, szerintem akkor nincs limit.
De jobban megérné magyar oldalon határmenti településen megvenni jóval olcsóbban, bár ez függ attól is milyen messze laksz a határtól.
5/8 A kérdező kommentje:
Budapesten lakok.Tehát határ menti településeken Magyarországon is kapni?Nekem megérné,mert nagyon megszerettem,de már a csempészeknél is egyre ritkábban látom.Ezért szeretnék nagyobb mennyiséget beraktározni.Legalább 3 havi adagot.
2014. márc. 30. 22:53
6/8 anonim válasza:
Ha napi 1 dobozzal szívsz, az akkor is csak 9 csík cigi ami bevállalható szállítást nézve. Lehet venni a határmenti településeken 300-350 Ft, határtól beljebb 400-450 Ft-ért.
7/8 A kérdező kommentje:
2-3 nap alatt megy el egy doboz,általában.Nem tudsz véletlen egy konkrét települést ahol biztos hogy kapok?Amúgy nagyon szépen köszönöm a segítséget!
2014. márc. 31. 00:43
8/8 anonim válasza:
Ukrajna , Fehéroroszország , Oroszország csak ott lehet venni lifát tesó legaálisan sehogy vegyél csempészektől oszt csókolom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!