Melyik a legerősebb cigi?
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 15:33
1/15 anonim válasza:
a piros cigik a legerősebbek, kivéve szofi mer ott barna, camel mer ott is barna... van pár kivétel.
2/15 anonim válasza:
Amikor kemény dohányos voltam nekem a sima Lucky strike az karcolt rendesen. NA meg a házilag töltött cigik :D
3/15 anonim válasza:
ne gyújts rá ha okos vagy.én p*cs voltam és tapasztalom.
4/15 anonim válasza:
black nevu cigi egy nap 1 doboztol meg is halhatsz es eéeg draga 1550 ft
5/15 anonim válasza:
ez baromság black-től ha egy nap elszívsz 1 dobozzal nem halsz bele -_-".. hülyeségeket ne írjáljunk össze vissza.. de egyébként tényleg 1550 és nem annyira erős.. kellemes szegfűszeges íze van
6/15 anonim válasza:
Piros Berkut (nem tudom, hogy így kell-e írni), vagy piros Priluki. Nekem kezdő dohányosként annak idején reggel 1 szál piros pricska elég volt egész napra, elment a kedvem a továbbiakban ettől.
7/15 anonim válasza:
Piros Ronhill.(asszem igy irják)
Na az aztán a tüdőromboló.
Én 2-3 slukk után rosszul voltam tőle.
Még a nagydohányos apám se birta elszívni.
8/15 anonim válasza:
a legjobb a White Widow az tuti beüt ha jóféle:D
elég pár slukk:D
9/15 anonim válasza:
White Widow azzz :D holland cigi:DDDD
egyébként fekete dunhill, nézzétek meg az adatait: lefelé haladva 10 / 0,9 / 10
a pirosaknak 10 / 0,8 / 10
10/15 anonim válasza:
Gitanes, kék dobozos, szürö nélküli. A legdurvább, amit kóstoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!