Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi az a varázsdohány?

Mi az a varázsdohány?

Figyelt kérdés
Ez is egyfajta drog? Mennyire erős,veszélyes? Ilyet hogy csinálnak?
2014. márc. 14. 10:58
 1/5 anonim válasza:
100%
Különböző legálisan beszerezhető anyagokat összekevernek(patkányméreg, egyéb idegmérgek, növényírtószerek stb) és beleáztatják a dohány aztán kiszárítják és kész is. Igen ez is egy drog, ráadásul nagyon veszélyes is. Olyan érzés mintha egyszerre szívnál 50gramm füvet tehát nagyon kivagy tőle de sokan nem bírják és hánynak(több órán keresztül) de van aki belehalt. Külföldön már több százan meghaltak tőle..... Azonnali függőséget okoz és feledékenységet okoz. Én egy darabig használtam de amikor észrevettem a hatását leraktam és szép lassan ürül ki a szervezetből szóval én szerencsésnek mondhatom magam de nem javaslom hogy hozzányúlj, ha annyira anyagozni akarsz akkor inkább vegyél rendes tiszta füvet mert az ár majdnem ugyanannyi.....
2014. júl. 20. 19:14
 2/5 ParanoidDancer válasza:
100%

ez egy hulladék. egy jó barátom sajnos "ráment" egy időben erre a szarra. gyakorlatilag az első slukk/spangli után rázoomolsz, van aki elhányja magát és elrettenti az a massziv 1-2óra amig szenved,fullad,okádik(jobbik eset)...

jöjjön a rosszabbik eset: 20éve ismertem egy illetőt, 2-3év hiján egy életen át nyomon követtem, h miket csinál... ez volt neki az utolsó, ami ismeretlen kábitószer/designer bekerült a szervezetébe, mert az utolsó varázsdohányos cigije után elindult a kis 500as cigirevalójáért, de se ő nem ért el a hős utcáig, se a kis cigirevaloja nem jutott el a kezébe. a tanúk elmondása szerint: a villamoson hintázott, magában beszélt(hangosan gondolkodott) többen is megerősitették akik jelen voltak az egyes villamoson: az utolsó cigi olyan erősre sikeredett neki, h bekattant tőle(azóta kb 2haverja is ugyanerre a sorsra jutott) szerintem ha röviden tömören szeretnél rola megtudni vmit akkor ezt olvasd: MÉREG, 2-3HÓNAP MAX , és kapufát kap az illető külföldi statisztikák szerint, gyakorlatilag és elméletileg elevenen falja fel az agyadat,beledet, szervezetedet. ja még valami, olyan bélproblémákat is tud okozni h azonnali kapufát kaphatsz, ha esetleg nemis a beledet, a tüdödet és az agyadat pikk-pakk alatt megöli.

Weed > all designer shits

2014. aug. 2. 13:50
 3/5 anonim válasza:
kb olyan mind a herbál/bio fű :D sok külömbséget én nem vettem észre közte :D de ez a "varázsdohány" elég maszeknek tőnik ezzel vigyázz inkább a herbál azt is csak rendeld
2015. dec. 8. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Én párszor szívtam varazsdohanyt max annyi volt, hogy felorat röhögtem mindenen

A titka csak annyi, hogy nem egy full cigit kell csinálni és elszivni hanem mondjuk egy cigi végéhez betenni egy koscsipetet és nem többet.

A herbalt egyszer próbáltam soha többet az tényleg nwm normális... Elaludtam tőle

2015. dec. 25. 22:14
 5/5 anonim válasza:
100%

Személyesen ismerem az illetőt aki magyarországon eloször kezdett varázs dohányt csinálni és piacra dobni a hősben. Vagy w40 vagy rágcsáló/rovarirto szerrel lefújják és acetonba áztatják. amúgy ugyan úgy detto mint a biofu

Főleg most már mert ő még úgy ahogy ésszel rakott hozzá a mostaniakhoz képest. Minden designer kilométerrekkel veszélyesebbek mint a classik pszichoaktiv szerek.Nem csak azért mert körű belül fél-1év körül teljesen megesz testileg lelkileg egy életre, hanem mert sokkal könnyebben túladagolhatóak. Ezek mérgező vegyszerek amik nem elrepitenek hanem mérgeznek, mérgezés egy olyan vegyszertől aminek használati célja élőlények megölése... Fű gomba met/anfetamin zacskós cola jöhet de még ezekkel is lehetnek problémák hát még a designer dolgokkal.. ekit is azért nem próbáltam még mert nagyon megválogatom... daath -on listázva vannak az összes piacon lévő designer drogok száma amiket extasynak adnak el amik közül nagyon ritka amikor egyáltalán van benne MDMA

Csak is felelősségteljes drogfogyasztás... Ne mi legyünk a következők akik meghalnak... Így is túl sokan várnak a sorukra

2017. dec. 9. 22:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!