Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az soknak számít, ha valaki...

Az soknak számít, ha valaki az utolóbbi kb. fél évben hetente szívott füves cigit?

Figyelt kérdés
Volt, hogy heti kétszer, de átlagban inkább egy. Nem én vagyok, hanem egy lány ismerősöm :/ Amióta felkerült egyetemre, azóta nyomja. Amúgy nem változott meg a személyisége, de akkor is.
2014. márc. 8. 23:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Kb annyira számít soknak, mintha elmenne hetente egyszer sörözni a haverjaival.
2014. márc. 9. 09:54
 2/3 x) ***** válasza:
Ez azért attól is függ, hogy milyen anyag. Mert manapság már bármit beleraknak mondván, hogy drog. A vevőt meg nyilván nem érdekli, fű és kész. Egyébként károsabb, mintha egyáltalán nem szívná, bár kis mennyiségben még talán nem olyan vészes. De azért a heti 1 már nem olyan kis mennyiség, innen könnyű rászokni. Szóval nem ártana odafigyelned rá.
2014. márc. 9. 17:30
 3/3 anonim ***** válasza:
egyénfüggõ, sõt ha hajlamod van bármilyen memtális betegségre, azt segíthet elõhozni és persze csak utólg fog kiderûlni hogy hajlamod volt. mindenesetre a szûrõ nélkül az a rengeteg kátrány semmikép nem tesz jót... én 15 éve fogyasztom, de 6 éve már csak vaporizerrel és fõleg sütibe sütve. Tudnék mesélni jó és rossz oldaláról is,8 éve deperszonalizációs szemèlyiség zavarom van.
2014. márc. 12. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!