Az soknak számít, ha valaki az utolóbbi kb. fél évben hetente szívott füves cigit?
Figyelt kérdés
Volt, hogy heti kétszer, de átlagban inkább egy. Nem én vagyok, hanem egy lány ismerősöm :/ Amióta felkerült egyetemre, azóta nyomja. Amúgy nem változott meg a személyisége, de akkor is.2014. márc. 8. 23:07
1/3 anonim válasza:
Kb annyira számít soknak, mintha elmenne hetente egyszer sörözni a haverjaival.
2/3 x) válasza:
Ez azért attól is függ, hogy milyen anyag. Mert manapság már bármit beleraknak mondván, hogy drog. A vevőt meg nyilván nem érdekli, fű és kész. Egyébként károsabb, mintha egyáltalán nem szívná, bár kis mennyiségben még talán nem olyan vészes. De azért a heti 1 már nem olyan kis mennyiség, innen könnyű rászokni. Szóval nem ártana odafigyelned rá.
3/3 anonim válasza:
egyénfüggõ, sõt ha hajlamod van bármilyen memtális betegségre, azt segíthet elõhozni és persze csak utólg fog kiderûlni hogy hajlamod volt. mindenesetre a szûrõ nélkül az a rengeteg kátrány semmikép nem tesz jót... én 15 éve fogyasztom, de 6 éve már csak vaporizerrel és fõleg sütibe sütve. Tudnék mesélni jó és rossz oldaláról is,8 éve deperszonalizációs szemèlyiség zavarom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!