Melyik a legjobb cigi?
Figyelt kérdés
Ha te lennél az dohányboltban az eladó és egy kuncsaft azt kérdezné, hogy melyik a legjobb cigaretta, melyiket mondanád és mennyibe kerül?2014. márc. 8. 20:17
1/14 anonim válasza:
ez mindenkinél más,de ha már ennyire itt járunk akkor david off,milde sorte,john's player,marlboro(piros),ami nekem átlagosan bejön,de kinek mi...
2/14 A kérdező kommentje:
Ezek milyen árban vannak?
2014. márc. 8. 20:27
3/14 anonim válasza:
hellyel közzel 950-1100Környékén.Per Pill David Offon van otthon,az 950,de úgyis felviszik....:(
4/14 A kérdező kommentje:
Egyébként én nem ilyen mindennapi cigikre gondoltam hanem tényleg valami különlegesre, valami ami ízesített, és valószínüleg sokkal drágább. Amire nem szánsz rá mindig annyit amennyi.
2014. márc. 8. 20:32
5/14 anonim válasza:
Jaaah olyat nem ismerek,de ezek sem rosszak!!
6/14 anonim válasza:
Akkor bizony Djarum. Van sima szegfűszeges, vaníliás, cseresznyés, 2000Ft egy 20 szálas doboz.
Szerintem a "Black" névre hallgató sima szegfűszeges a legjobb.
7/14 A kérdező kommentje:
Így ejtjük ki ahogy leírtad? :)
2014. márc. 9. 17:27
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. márc. 9. 17:34
10/14 anonim válasza:
Én a Djarum félékhez még a Special-t írnám hozzá, számomra ez a legkellemesebb. Az ár és a darabszám már elhangzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!