Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van itt olyan aki 0,8-as vagy...

Van itt olyan aki 0,8-as vagy annál erősebb cigit szív? Vagy aki fekete pall mall pocketet szívott már, az tudna mondani olyan cigit, ami hasonlít a fekete pocket ízére?

Figyelt kérdés

Leállnak a kedvenc cigim gyártásával: fekete pall mall pocket. Sok helyen már nem kapni, elvétve csípek el 1-1 helyet ahol az utolsó dobozokat árulják.

0,8 a nikotintartalma.

Szerintem pár héten belül már nem találok sehol olyan trafikot ahol kapni lehetne... aki ilyet szívott már: tudjátok/tudod, hogy melyik másik cigire hasonlít az íze?

Nekem ez ízlik legjobban...

Aki erős cigit szív, az leírná hogy milyen márkájút és színűt?

próbáltam a lila sophianae-t (0,6os) az nem volt elég erős.

A sima kék pall mall (sötétkék) sem elég karakteres, erős ízű.

Piros marbi meg túl erős. Nem vagyok márkahű, szóval nem ragaszkodom pall mallhez, vagy marbihoz, semmihez se.

Ötletek?

[ nem kérek a szokj-le-a-cigiről-mert-egészségtelen szövegből. ]

2014. márc. 2. 22:19
 1/9 ivcs ***** válasza:
általában a pirosak szoktak 0,8 körül lenni, szerintem azokkal próbálkozz, amúgy én a fekete Dunhillt mondtam volna, de ha a piros Marlborot erősnek találtad, akkor ezt méginkább annak fogod
2014. márc. 2. 22:27
 2/9 A kérdező kommentje:

Szívtam már fekete dunhillt, az tényleg nagyon erős volt...jóval erősebb, mint a piros marbi. Azt tényleg alig tudtam elszívni, 10 perc kellett 1 szálhoz. Többet nem is vettem.

A kék dunhill meg nem volt elég erős.

Igazából, a piros marbit még el-elszívom, volt kb. 2 éve több hónap mikor piros marbit vettem + fekete goldot, felváltva szívtam, attól függően mennyire voltam stresszes (vizsgaidőszak, pasik) vagy épp jó kedvem volt-e. Szóval most nem tudom, hogy a piros marbi ízlene-e.

2014. márc. 2. 22:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Arany marbit ajánlanám.

Az finom, és közepesen erős.

Én töltött cigit szívok több éve, nagyon ügyesen lehet azzal is szórakozni. Régen nem töltöttem olyan jókat, de ma már kb olyan ízt csinálok, meg olyan erősséget amilyet akarok:)

2014. márc. 2. 23:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Kéket válassz.
2014. márc. 3. 08:07
 5/9 anonim ***** válasza:
piros cigik jók, meg a tölteni akarod akkor aktívszenes hüvelybe tölts (habár én akármilyen erőset elszívok..)
2014. márc. 3. 08:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Marlboro Core Flavor is elég jó.
2014. márc. 3. 12:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Barna szofi. 0,8 és nem érezni rajta annyira az erejét. Esetleg piros lucky, de azt már talán túl erősnek fogod érezni.
2014. márc. 3. 15:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Szlovák Mars, üt, mint a buszkerék.
2014. márc. 4. 13:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Sopianae Nova
2014. márc. 4. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!