Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehet, hogy a cigitől van ez?

Lehet, hogy a cigitől van ez?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, másfél éve cigizek, napi 3-4-5 szálat szívok el. 2-3 hónapja volt egy náthám, arcüreggyulladással, és nagyon köhögtem. A köhögés fennmaradt, ráadásul ilyen slejmos köpeteim, és krákogási ingereim vannak. A családomban mindenki régóta és sokat cigizik és senkinek nincsenek ilyen tünetei. Hörghurutra gyanakszom. Lehetséges, hogy ennyi cigizéstől már ilyen tünetek jelentkezzenek?

2014. márc. 2. 11:23
 1/10 A kérdező kommentje:

A másik, hogy rendszeresen sportolok, egészségesen élek a cigin kívül, tehát a cigi az egyetlen ami belerondít az egészségembs, úgyhogy szeretném letenni, de már vannak elvobási tünetek. Szdrintetek ennyi idő után még könnyen abbahagyható? Mit ajánlotok, hogy szokjak le? Nekteknagyon nehéz volt?

Már nagyon megbántam, hogy rászoktam, egy idióta voltam, segítsetek. :(

2014. márc. 2. 11:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Ezt szerintem magad is tudod. Minél hamarabb abba hagyod annál könnyebb. Attól függ fejbe milyen erős valaki.
2014. márc. 2. 11:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen konnyen lehet a cigitol..En ugy szoktam le h vettem a piacon elekrtomos cigit.. Sokaig azt szivtam es kozbe meg nem is szivtam semmi karosat vann sok izben xd Ezt csintam kb 1- masfel honapig. aztan bele szivtam a rendes cigibe es hany ingerem volt nem kinantam ::/
2014. márc. 2. 11:40
 4/10 A kérdező kommentje:
De ennyi cigizéstől már hörghurut? Ez azért durva. Biztos, hogy a cigitől van? Abba fogom hagyni mindenképp., mert már a farkam tele van vele csak nem értem, mert pl nagyapám 80 éves és 60 éve cigizik és neki nincsenek ilyen tünetei. Meg szüleimnek sem, pedig ők is dohányoznak.
2014. márc. 2. 11:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Valaki kevésbé bírja a cigit valakinek meg semmi baja sincs tőle. Ez ilyen sajnos szokj le! Én is 17 éves vagyok 3 évig cigiztem már fél éve leszokta mióta küzdősportra járok sokkal jobb érzés! :)
2014. márc. 2. 12:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Sajnos lehetséges, de lehet hogy a nátha miatt érzed így magad. Próbáld meg abbahagyni ha nem tudod egyből elhagyni próbáld fokozatosan.
2014. márc. 2. 12:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy a cigitől van.

3 hete náthás voltam, köhögtem voltak köpetek is. 1 héttel ezelőtt még mindig köpködtem pedig a nátha már elmúlt, most már semmi bajom. Én is dohányzom, napi 10 szálat szívok.

18/F

2014. márc. 2. 15:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy a cigitol van, de lehet.

olvasd el ezt:

[link]

2014. márc. 2. 19:11
 9/10 anonim ***** válasza:
20 év utan napi 1,5 doboz cigit raktam le egyik naprol masikra! Sok kitartast!:)
2014. márc. 2. 19:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Így van agyban dől el minden, nem a cigitől van egyébként, de nyilván a dohányzás ront minden betegségen, főleg a felső légutiaknak nem tesz jót.
2014. márc. 2. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!