A vékony és vastag narancs Pall Mall között mi a különbség?
Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 14:50
11/17 anonim válasza:
15:27 vagyok
hát, ha mindenképpen vékonyat akarsz, de erősebbet, akkor ott a davidoff, nekik van ilyen pirosasfeketés vékony. az igazán jó. ha meg nem muszáj a vékony, akkor ott a lucky strike, a nagy kedvencem. a kék jó is lesz.
az ilyen nedohányozz-féle válaszadók meg inkább kezdjenek valamit az életükkel, nem tudom elképzelni, hogy valaki direkt rákeres a dohányzás topikra, hogy megossza ezt a kiváló nézetet baszogatás képpen. normális kérdésre normális választ, yeah.
12/17 anonim válasza:
én is cigizek és így mondom neked h addig tedd le amíg nem késő ;)
13/17 anonim válasza:
látom gazdag vagy csipám pont a legdrágábbakat szívod én pl golden gate,viceroy,ld-t tolommer nincs pénzem jobbra :(
14/17 A kérdező kommentje:
Nemvagyok a csipád. Nemvagyok semmid, és bocsi azt szívok amit akarok, pont nem a legdrágábbat szívom,van ennél nyugi drágább is.
2009. dec. 13. 16:17
15/17 anonim válasza:
Már nem azért, de a kérdező modorán is látszik, hogy egy kb. 15 éves csitriről van szó... Ha napi egy szálat szívsz ilyen gyengéből, akkor nem hiszem, hogy már igényelnéd az erősebb cigit... Ez a tipikus példája a divatból cigizésnek.
16/17 anonim válasza:
az a különbség köztük, hogy az egyik vastag a másik pedig vékony
17/17 anonim válasza:
a vékony eltörik xD a vastag nem.
amúgy a narancs cigi nem ér semmit és nem is olyan 'finom' a füstje
a kék pall mall meg a kék sophie jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!