A trabizás mennyire káros?
Figyelt kérdés
amikor a parázs felöli részt bekapod és fújod ki rajta a füstöt2009. dec. 11. 22:45
1/9 anonim válasza:
úristen -.-""" agyiszint: 0.000000000004
2/9 anonim válasza:
az első válaszolón ordítva röhögtem:DDDDD
6/9 A kérdező kommentje:
de most télleg értelme$ válaszadó nincs?
2009. dec. 17. 14:54
7/9 anonim válasza:
értelmetlen kérdésre mértvársz értelmes választ? 10éves pisisek csinálnak ilyet menőzésből..
8/9 anonim válasza:
Én ezt úgy ismertem, hogy shot. Ha a "10 éves pisisek" shot-ot adnak egymásnak, akkor azon nagyon meglepődnék.
Ez inkább csak egy gesztus a másiknak, de nem vagyok valami nagy drogos :D
vigyázni kell, hogy ne égetsd meg a szád, azt szerintem nincs túl sok veszélye. Max, hogy füst éri a szádat, mikor beveszed, aminek talán szájrák lehet a vége. (esetleg elüt egy kocsi, vagy leesel egy szakadékról. Nem mibden dohányos tüdőrákban hal meg ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!