Mi a különbség köztük?
Figyelt kérdés
Elég sok helyen hallottam már, hogy én csak barna szűrős cigit szívok más meg csak fehér szűrőset... én nem dohányzom, nem tudom mi a különbség köztük, már kerestem googléba is de nem találtam olyan magyarázatot rá... Szóval mi a különbség a fehér és a barna füstszűrős cigik között?2009. dec. 11. 19:04
1/3 anonim válasza:
a barna cigi sokkal klasszikusabb és jobban érezni a dohány finom ízét a fehér pedig modernebb és szén szűrős
2/3 anonim válasza:
Csatlakoznom kell az előzőhöz, ízben eltérnek, éncsak fehéret...de van aki csak barnát. Ha az ember dohányzik, érdemes egyszer kipróbálni a 2őt egymás után, olyan lesz, mint mondjuk a gyufáról vagy a benzines gyújtóról égő cigaretta eltérése. Ég és föld.
3/3 anonim válasza:
tyű amikor a benzoines öngyújtómba szükség miatt a Simsonból öntöttem bele benzint.. XD mivel a simson 2 ütemű a benzinjébe olajat is ekll keverni
na azzal meggyújtottam a piros marlborot aminek barna szűrője volt.. ú hát igen jó íze volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!