Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nem adnak ki 18 éven alulinak...

Nem adnak ki 18 éven alulinak vizipipa dohányt?

Figyelt kérdés

Először is, bocsi a kategóriáért, de nem tudom, ez hova lenne jó.

Szóval ma, kivételesen üzletben vettem vp dohányt (eldorádó) és közli velem a csaj,hogy 18 éven aluliaknak nem adhatja ki. Mióta nem? Eddig ahol vettem 16 éven aluliaknak nem adhatták ki.

2009. dec. 11. 16:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Tegnap nekem se adták ki. Amúgy elég baromság, mert netről megrendelem... CSak hát üzletben jóval oclsóbb.
2009. dec. 11. 17:03
 2/12 anonim ***** válasza:
41%
Jól tette, hogy nem adta ki, mert így őt sem b*sszák meg a rendőrök, de valószínű, hogy ha bemész a 2 utcával mellette lévő boltba, simán odadadják:D
2009. dec. 11. 17:09
 3/12 anonim ***** válasza:
A törvény szerint amíg nem vagy 18 addig nem vehetsz cigit és alkoholt. De az első eldugott kisboltban kiadják sajna...
2009. dec. 11. 17:13
 4/12 anonim ***** válasza:
törvényesen szerintem se lehetne, de mindenhol vannak helyek ahol adnak a fiataloknak :)
2009. dec. 11. 17:26
 5/12 anonim ***** válasza:
42%
hah,haverommal multkor elmentünk(15évesek vagyunk) és vettünk 1 kilót boltba...
2009. dec. 11. 18:55
 6/12 anonim ***** válasza:
18 ev alatt semmilyen dohanyarut, ill. szeszesitalat nem vehetsz meg... elvileg.
2009. dec. 11. 20:05
 7/12 anonim ***** válasza:
miskolcon a plázai dohány boltba bármit kiadnak neked :D
2009. dec. 12. 14:11
 8/12 anonim ***** válasza:

nálunk itt van egy bolt ahol mindent kiadnak

Szilveszterkor megyünk is a Jägerért meg a szivarért :)

2009. dec. 29. 21:06
 9/12 anonim ***** válasza:

oO

én tavalyelött(épphogy 13 évesvoltam, nemis néztem ki többnek) bementem az első boltba, ahol lehet ilyeneket venni és az eladó még segített is kiválasztani, hogy szerinte melyik jo, stb.:'D mégcsak fiatalsem volt.XD

2010. jan. 11. 19:50
 10/12 anonim válasza:

Azóta, mióta ráküldték a vízipipadohányra az Egyéb-dohányadójegy -et vagy valami ilyesmit, azóta nem adják ki 18év alatt.

De ha netről rendeled, ott olcsóbb, és a futár átadja, csak ha egy bizonyos pénzösszegen alul rendelsz, akkor van szállítási költség, s így jóval drágább..

2010. febr. 16. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!