Először is, bocsi a kategóriáért, de nem tudom, ez hova lenne jó.
Szóval ma, kivételesen üzletben vettem vp dohányt (eldorádó) és közli velem a csaj,hogy 18 éven aluliaknak nem adhatja ki. Mióta nem? Eddig ahol vettem 16 éven aluliaknak nem adhatták ki.
Tegnap nekem se adták ki. Amúgy elég baromság, mert netről megrendelem... CSak hát üzletben jóval oclsóbb.
2009. dec. 11. 17:03
2/12 anonim válasza:
Jól tette, hogy nem adta ki, mert így őt sem b*sszák meg a rendőrök, de valószínű, hogy ha bemész a 2 utcával mellette lévő boltba, simán odadadják:D
2009. dec. 11. 17:09
3/12 anonim válasza:
A törvény szerint amíg nem vagy 18 addig nem vehetsz cigit és alkoholt. De az első eldugott kisboltban kiadják sajna...
2009. dec. 11. 17:13
4/12 anonim válasza:
törvényesen szerintem se lehetne, de mindenhol vannak helyek ahol adnak a fiataloknak :)
2009. dec. 11. 17:26
5/12 anonim válasza:
hah,haverommal multkor elmentünk(15évesek vagyunk) és vettünk 1 kilót boltba...
2009. dec. 11. 18:55
6/12 anonim válasza:
18 ev alatt semmilyen dohanyarut, ill. szeszesitalat nem vehetsz meg... elvileg.
2009. dec. 11. 20:05
7/12 anonim válasza:
miskolcon a plázai dohány boltba bármit kiadnak neked :D
2009. dec. 12. 14:11
8/12 anonim válasza:
nálunk itt van egy bolt ahol mindent kiadnak
Szilveszterkor megyünk is a Jägerért meg a szivarért :)
2009. dec. 29. 21:06
9/12 anonim válasza:
oO
én tavalyelött(épphogy 13 évesvoltam, nemis néztem ki többnek) bementem az első boltba, ahol lehet ilyeneket venni és az eladó még segített is kiválasztani, hogy szerinte melyik jo, stb.:'D mégcsak fiatalsem volt.XD
2010. jan. 11. 19:50
10/12 anonim válasza:
Azóta, mióta ráküldték a vízipipadohányra az Egyéb-dohányadójegy -et vagy valami ilyesmit, azóta nem adják ki 18év alatt.
De ha netről rendeled, ott olcsóbb, és a futár átadja, csak ha egy bizonyos pénzösszegen alul rendelsz, akkor van szállítási költség, s így jóval drágább..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!