Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Herbál hatásai? Ha valaki...

Herbál hatásai? Ha valaki hosszú távon használja, az meglátszik a viselkedésén?

Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 08:32
 1/4 anonim válasza:
nem nagyon lehet elmagyarázni,de nem jobb mint a rendes fűé,nagyon rossz dolog hidd el nekem
2014. febr. 15. 12:11
 2/4 anonim válasza:
Herbálról roviden a saját tapasztalataimat szeretném megosztani: kb két évig napi szinten szívtam, volt,hogy sima zölddel kevertem,úgy valamivel nyújtotta az érzést. Körülbelül fél óráig van benned, azután lejössz róla, de sokkal intenzívebb,mint a zöld. Úgy érzem eléggé rá lehet állni, és hozzá lehet szokni. 4-5 alkalommal nagyon rosszul lettem tőle, nagyon vert a szívem, azt hittem, hogy meghalok, nagyon féltem, pánikrohamot kaptam. Aki nem tudja kezelni, jobb ha nem is kísérletezik, nekem hál Istennek ott voltak a barátaim. Az a legrosszabb az egészben, hogy pontosan nem tudod, hogy mit szívsz, nagyon sok fajtával találkoztam, volt amiben kék kis virágok voltak, volt,aminek konkrétan higito szaga volt. Van ezer fajta, szintetikus szar. 2-3 slukktól annyira megborultam, hogy konkrétan nem vágtam hol vagyok, volt, hogy magamban beszéltem tőle. Komolyabb dolgot soha nem próbáltam, ez is elég volt... Azt hallottam, hogy a citromlé lehoz róla, ha nagy para van...nem próbáltam. Elég zombi lettem tőle. Ha már szívtok akkor jó szegedi zöldnél nincs jobb, ezt a szart meg felejtsétek el. Szívproblémákat okozhat. Amikor abbahagytam, kb két hónapig folyamatosan flasheltem, azt hittem, hogy megbolodulok és soha nem fog elmúlni, nagyon féltem, pánikbeteg lettem tőle. Elmentem elterelésre, mert fogalmam nem volt arról, hogy meddig marad bennem, azt hittem, soha nem múlik el az érzés. Kórházban is voltam, valamint pszichiáterhez járok. Azóta sokat sportolok, nagyon megszenvedtem az elso par honapot, azt hittem megbolondultam.A kapcsolataimat tönkretettem, nem érdekelt semmi. Hosszú ideig xanaxot, frontint és rivotrilt szedtem, mert a semmiből néha amikor sétáltam flashbeckjeim voltak. Ami a mai napig is néha rámtor,amikor setalgatok a semmibol. Nagyjából helyrejöttem, de depresszióval szenvedtem sokáig. A lényeg, hogy ha szívtok, akkor dobjatok össze rendes zöldre,mert ez a szar tonkrebasz elég rendesen.
2014. febr. 27. 14:56
 3/4 anonim válasza:
Hát amit most te ide leírtál, én azt mondanám hogy 2 évig inkább szart szívtál és nem herbált, ha ilyen gyötrelmeken mentél kesresztűl utánna..
2014. ápr. 13. 23:42
 4/4 nehebálozz válasza:
5évig szívtam ezt a szart! Nagyon félek h elbasztam az életem! Ma az 5.napja h nem szívom! Eddigi tünetek : Hő hullámok, Álmatlanság, Paranoia (mindig azt hiszem h kibeszélnek/rólam beszélnek) Hasmenés és zavart vagyok mint mikor régen After volt...! Valaki tudna valamit mondani mit tegyek? mivel tudom helyre hozni minnél előbb magam????? vagy mennyi idő még ez teljesen elmulik?
2014. jún. 1. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!